Άμεση σύλληψη ημεδαπούγια κλοπήαπό αυτοκίνητο στα Ιωάννινα

Η άμεση ανταπόκριση των αστυνομικών της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Ιωαννίνων οδήγησε στη σύλληψη ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για κλοπή.
Ειδικότερα, όπως προέκυψε, ο κατηγορούμενος είχε παραβιάσει παράθυρο σταθμευμένου Ι.Χ.Ε. αυτοκινήτου, από όπου αφαίρεσε τσάντα ημεδαπής, που περιείχε χρηματικό ποσό 20 ευρώ και τραπεζική κάρτα με την οποία πραγματοποίησε στη συνέχεια συναλλαγή μικρής χρηματικής αξίας.
Στο πλαίσιο των αναζητήσεων, οι αστυνομικοί κατάφεραν να εντοπίσουν και να συλλάβουν τον ημεδαπό, παραδίδοντας παράλληλα στην παθούσα την τσάντα της,την οποία είχε απορρίψει ο κατηγορούμενος σε κοντινή απόσταση από το όχημα.

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας
Συνελήφθη στις 21-06-2024 το απόγευμα σε περιοχή της Άρτας από αστυνομικούς της Ομάδας Ελέγχου και Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (Ο.Ε.Π.Τ.Α) του Τμήματος Τροχαίας Άρτας ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με αλκοολόμετρο, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επίδραση οινοπνεύματος.

Θανατηφόρο τροχαίο
Στις 23-06-2024 νωρίς το πρωί στο 89ο χιλιόμετρο της Εθνικής Οδού Ιωαννίνων –Ηγουμενίτσας, Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, που οδηγούσε 31χρονος ημεδαπός, με συνεπιβάτη 34χρονο ημεδαπό, εκτράπηκε της πορείας του και προσέκρουσε σε τσιμεντένια περίφραξη, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του οδηγού και τον τραυματισμό του συνεπιβάτη.
Προανάκριση για τις συνθήκες του δυστυχήματος ενεργείται από το Τμήμα Τροχαίας Ηγουμενίτσας.