Άρτα: οδηγούσε υπό την επίδραση οινοπνεύματος και συνελήφθη

Συνελήφθη στις 28-03-2024 το απόγευμα σε περιοχή της Άρτας από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Άρτας ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με αλκοολόμετρο, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επίδραση οινοπνεύματος.

 

Σύλληψη ημεδαπού για παράβαση του κώδικα οδικής κυκλοφορίας
Συνελήφθη στις 29-03-2024 το απόγευμα σε περιοχή της Κόνιτσας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Κόνιτσας ημεδαπός, διότι σε έλεγχο που πραγματοποιήθηκε με αλκοολόμετρο, διαπιστώθηκε ότι οδηγούσε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο υπό την επίδραση οινοπνεύματος.

Άρτα: Συνελήφθη ημεδαπός για επικίνδυνη οδήγηση 
Συνελήφθη στις 30-03-2024 το απόγευμα στην Άρτα από αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Άρτας ημεδαπός, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση.
Ειδικότερα, ο συλληφθείς έγινε αντιληπτός από τους αστυνομικούς να οδηγεί Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο, πραγματοποιώντας επικίνδυνους ελιγμούς.
Οι αστυνομικοί ακινητοποίησαν το όχημα και ύστερα από έλεγχο στον οποίο υποβλήθηκε (αλκοτέστ)ο οδηγός, διαπιστώθηκε ότι βρισκόταν υπό την επίδραση οινοπνεύματος.
Ο συλληφθείς οδηγήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Ιωάννινα: Συνελήφθη επ’ αυτοφώρω για φθορά ξένης ιδιοκτησίας
Συνελήφθη πρώτες πρωινές ώρες στις 31-03-2024 από αστυνομικούς του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ιωαννίνων ημεδαπός, ο οποίος κατηγορείται για φθορά ξένης ιδιοκτησίας.
Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος κατελήφθη από τους αστυνομικούς να προβαίνει σε αναγραφή συνθήματος επί του κτιρίου της Περιφέρειας Ηπείρου.
Κατασχέθηκε ένα σπρέι βαφής μαύρου χρώματος, ενώ η δικογραφία που σχηματίστηκε σε βάρος του από το Αστυνομικό Τμήμα Ιωαννίνων, θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.