Έγκλημα στο Χαλκιόπουλο Αγρινίου

Δυο γείτονες και ο ανιψιός των ηλικιωμένων οι ύποπτοι της δολοφονίας

Τρία άτομα κρατούνται και ανακρίνονται για τη ληστεία στο σπίτι των ηλικιωμένων στο Χαλκιόπουλο Αγρινίου, τη δολοφονία του 91χρονου και τον βασανισμό της ηλικιωμένης γυναίκας του.
Ο 91χρονος βρέθηκε νεκρός, δεμένος χειροπόδαρα στο πάτωμα του σπιτιού του και σε ελάχιστη απόσταση από τη σορό του, η σύζυγος του δεμένη στο κρεβάτι, σε κατάσταση σοκ, μετά από 5 ημέρες.
Σύμφωνα με δημοσιεύματα στην Ασφάλεια Αγρινίου έχουν προσαχθεί και εξετάζονται τρία άτομα και παράλληλα οι αστυνομικοί συλλέγουν γενετικό υλικό και αποτυπώματα από τους χώρους του σπιτιού.

Σύμφωνα πάντα με τα στοιχεία που έχουν συγκεντρώσει οι αστυνομικοί, οι τρεις δράστες μπήκαν στο σπίτι του ηλικιωμένου ζευγαριού πριν από πέντε ημέρες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με κουκούλες και φορώντας γάντια στα χέρια τους. Στη συνέχεια, αφού έδεσαν και φίμωσαν τους ηλικιωμένους, ξεκίνησαν να ερευνούν τους χώρους του σπιτιού. Το ερώτημα όμως είναι, γιατί δεν πήραν ένα μεγάλο χρηματικό ποσό που υπήρχε στο σπίτι.

Φαίνεται ότι οι αστυνομικοί της Ασφάλειας κατάφεραν να βρουν την άκρη του νήματος που οδηγεί στην εξιχνίαση της φρικιαστικής εισβολής στο σπίτι του ηλικιωμένου ζευγαριού στο Χαλκιόπουλο Αιτωλοακαρνανίας και μάλιστα να ανακρίνουν τρεις υπόπτους.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Μάνου Τσαγκαράκη και του Μίλτου Σακελλάρη στο protothema.gr, η 85χρονη γυναίκα, η οποία βρέθηκε δεμένη χειροπόδαρα στο κρεβάτι της δίπλα στον 91χρονο σύζυγό της που είχε ξεψυχήσει και νοσηλεύεται στο νοσοκομείο του Αγρινίου, φέρεται να κατονόμασε τους αδίστακτους κακοποιούς. Μάλιστα, δυο από αυτούς φέρονται να είναι γείτονες του ζευγαριού και πιο συγκεκριμένα δύο αδέρφια που εργάζονται ως σιδηρουργοί και ο τρίτος ανιψιός των θυμάτων!

Έθαψαν τα χρήματα σε χωράφι
Σύμφωνα με τα ίδια δημοσιεύματα, ένας από τους δράστες φέρεται να έχει ομολογήσει ότι μπήκαν στη μονοκατοικία των γερόντων για να αρπάξουν το κομπόδεμα που γνώριζαν ότι είχαν στην άκρη. Σύμφωνα με πληροφορίες, αποκάλυψε ότι έθαψαν τα χρήματα σε ένα χωράφι όπου οι αστυνομικοί ερευνούν για να τα εντοπίσουν!