Έφυγε ο Ηλίας Κοίλιας

Αιφνίδια έφυγε από τη ζωή ο γνωστός επιχειρηματίας της Άρτας Ηλίας Κοίλιας, ένας θάνατος που σκόρπισε τη θλίψη στην τοπική κοινωνία. Ο Ηλίας Κοίλιας, είχε έντονη ανάμιξη στην τοπική κοινωνική ζωή, διετέλεσε πρόεδρος της κοινότητας Ελάτης, πρόεδρος στο Επιμελητήριο Άρτας και πρόεδρος στο Σύλλογο ΑμεΑ Αγία Θεοδώρα.
Συλλυπητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν η Διοίκηση του Επιμελητηρίου Άρτας και ο Σύλλογος ΑμεΑ Νομού Άρτας. Η εξόδιος ακολουθία τελέστηκε στην Ελάτη, σε στενό κύκλο συγγενών όπως ορίζει η απόφαση της Εκκλησίας λόγω του κορωνοϊού.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΉΡΙΑ από το ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ
Ο Πρόεδρος Γιάννης Γκολομάζος και το Διοικητικό Συμβούλιο του Επιμελητηρίου ΄Αρτας εκφράζουν την βαθιά θλίψη τους για τον αιφνίδιο θάνατο του Ηλία Κοίλια.
Ο Ηλίας Κοίλιας μια ξεχωριστή προσωπικότητα στον επιχειρηματικό και κοινωνικό χώρο, διετέλεσε Πρόεδρος του Επιμελητηρίου Άρτας με μεγάλη προσφορά στον Επιμελητηριακό θεσμό αφήνοντας σημαντική παρακαταθήκη για το Επιμελητήριο.
Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του.

ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ από το Σύλλογος ΑμεΑ Νομού Άρτας
Ο Σύλλογος ΑμεΑ Νομού Άρτας εκφράζει τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια του πρόσφατα αδικοχαμένου Ηλία Κοίλια.
Υπήρξε ένας από τους πρωτεργάτες του Αναπηρικού Κινήματος στην Άρτα και από τα ιδρυτικά μέλη του Συλλόγου Γονέων και Φίλων Παιδιών με Ειδικές Ανάγκες «Η Αγία Θεοδώρα».
Η πολυετής προσφορά του στο Αναπηρικό Κίνημα θα μείνει αξέχαστη.
Ο Πρόεδρος Σταύρος Κλεισούρης ο Γεν. Γραμματέας Ιωάννης Ζαρκάδας.