Έως 24 Ιουνίου οι αιτήσεις για τις επιχορήγησης των Αθλητικών Συλλόγων του Δήμου Αρταίων

Ο Δήμος Αρταίων καλεί τους Αθλητικούς Συλλόγους που έχουν την έδρα τους εντός του Δήμου, να υποβάλουν την αίτηση επιχορήγησής τους για το οικονομικό έτος 2020, μέχρι τις Τετάρτη 24 Ιουνίου 2020.
Για την ετήσια εφάπαξ επιχορήγηση των Αθλητικών Συλλόγων θα πρέπει να υποβληθούν στο πρωτόκολλο του Δήμου Αρταίων, τα ακόλουθα δικαιολογητικά τα οποία βρίσκονται αναρτημένα στην Εφημερίδα της Υπηρεσίας (Ανακοινώσεις) της ηλεκτρονικής σελίδας του Δήμου Αρταίων www.arta.gr.
Επιπλέον, όλα τα δικαιολογητικά θα πρέπει να είναι ευκρινή και υπογεγραμμένα όπου αυτό χρειάζεται, από το αντίστοιχο εξουσιοδοτημένο Όργανο του Συλλόγου. Σε αντίθετη περίπτωση δε θα γίνονται δεκτά.
Η αίτηση θα πρέπει να συνοδεύεται από όλα τα απαραίτητα δικαιολογητικά.
Αιτήσεις οι οποίες δε θα έχουν συνημμένο ένα ή περισσότερα από τα αιτούμενα δικαιολογητικά δε θα γίνονται δεκτές. Στην αίτηση είναι απαραίτητο επίσης να αναγράφονται τα στοιχεία επικοινωνίας του Συλλόγου (οπωσδήποτε τηλέφωνο επικοινωνίας και e-mail).

Βράβευση για Δράσεις Ανακύκλωσης
Την Παρασκευή 12 Ιουνίου 2020 και ώρα 11:00 στην πλατεία Αγ. Δημητρίου θα πραγματοποιηθεί η βράβευση των σχολείων του Δήμου Αρταίων για τη συμμετοχή τους στις Σχολικές δράσεις ανακύκλωσης.
Οι Σχολικές δράσεις υλοποιήθηκαν σε συνεργασία με τη Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Άρτας.
Συμμετείχαν 22 ομάδες μαθητών από 11 Δημοτικά και 2 Νηπιαγωγεία του Δήμου, όπου εξοικειώθηκαν με τα ανακυκλώσιμα υλικά και με έννοιες, όπως η επαναχρησιμοποίηση και η κυκλική οικονομία, ενώ οι μαθητές των Γυμνασίων δημιούργησαν βίντεο – animation, με θέμα «Τι ανακυκλώνω στον Μπλε κάδο».
Ενεργό ρόλο είχαν και οι γονείς-μέλη του Followgreen, οι οποίοι είχαν τη δυνατότητα να στηρίξουν την προσπάθεια των μαθητών δηλώνοντας την προτίμησή τους στα έργα.
Τα πρώτα σχολεία θα επιβραβευτούν με χρηστικά δώρα για τις σχολικές τους μονάδες και δεντράκια για να φυτέψουν στον προαύλιο χώρο του σχολείου τους. Επιπλέον, όλα τα σχολεία θα λάβουν επαίνους συμμετοχής για την προσπάθεια τους.