Αδιαχώρητο στη Γιορτή Κάστανου στη Ροδαυγή

Πόλος έλξης οι τριήμερες εκδηλώσεις

Με πλήθος κόσμου, ολοκληρώθηκαν οι τριήμερες εκδηλώσεις στη Ροδαυγή με πλήθη επισκεπτών να συρρέουν στο χωριό την Κυριακή το πρωί.
Πόλος έλξης η 12η Γιορτή Κάστανου, που συνδιοργάνωσαν ο Δήμος Αρταίων, η Περιφέρεια Ηπείρου και ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ροδαυγής Άρτας «Η Αγία Παρασκευή». Ιδιαίτερα σημαντική και η βοήθεια και η συνδρομή απο την Τοπική Κοινότητα, το Σύλλογο Γυναικών Ροδαυγής και τον Σύλλογο «Φίλοι του Άμμου».
Σύμφωνα με εκτιμήσεις, στις εκδηλώσεις υπολογίζεται ότι τις επισκέφθηκαν περισσότεροι από 3.000 επισκέπτες
από την Άρτα και τις γύρω περιοχές, την Ήπειρο και την Δυτική Ελλάδα, πράγμα που σημαίνει πως ο κόσμος επιθυμεί να συμμετέχει σε εκδηλώσεις ανάδειξης των ιδιαίτερων τοπικών προϊόντων, όπως του τσίπουρου και του κάστανου για τη συγκεκριμένη κοινότητα

Βασίλης Ψαθάς

Με συμμετοχή και η ΠΕ Άρτας στη γιορτή κάστανου στη Ροδαυγή και ο Αντιπεριφερειάρχης Άρτας Βασίλης Ψαθάς, καλούσε τον κόσμο να παρακολουθήσει τις εκδηλώσεις για το Δρόμο του Κάστανου και τη Γιορτή του Κάστανου ενώ παραβρέθηκε στην ημερίδα του Πολιτιστικού Συλλόγου στη Ροδαυγή: Ορεινές κοινότητες, «το κύτταρο μιας βιώσιμης ανάπτυξης», συνδιοργάνωση με την Περιφέρεια Ηπείρου.

Γιώργος Στύλιος 

Και ο ΥφυπΑΑΤ Γιώργος Στύλιος στη Ροδαυγή Άρτας, στη 12η Γιορτή κάστανου, ενώ όπως σημείωσε σε ανάρτησή του «πήραμε μέρος στο παραδοσιακό γλέντι και απολαύσαμε ψητά κάστανα και τσίπουρο. Συγχαρητήρια στους διοργανωτές και του χρόνου να ανταμώσουμε με υγεία».

Συγχαρητήρια από Χρήστο Τσιρογιάννη 

Ο Δήμαρχος Αρταίων παραβρέθηκε στη Γιορτή Κάστανου και έδωσε συγχαρητήρια σε όλους με ανάρτησή του στην οποία σημείωνε: «Συγχαρητήρια στον πολιτιστικό συλλογο Ροδαυγής και σε όλους όσους βοήθησαν.
Ευχαριστούμε όλους όσους μας επισκέφθηκαν. Ο Δήμος Αρταιων, πάντα στηρίζει προσπάθειες και εκδηλώσεις που προωθούν τα τοπικά μας προϊόντα και αναδεικνύουν την φυσική ομορφιά των περιοχών μας.
Και του χρόνου με υγεία, να είμαστε πάλι όλοι εκεί».