Αιμοδοσίες από το Νοσοκομείο

Από τη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας ενημερώνουν ότι στις 11/07/2021 ημέρα Κυριακή και ώρα 09.30π.μ. – 13.30μ.μ έχει προγραμματιστεί εξωτερική αιμοληψία που διοργανώνεται από το Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων σε συνεργασία με το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Άρτας και το τμήμα Αιμοδοσίας του Γ.Ν. Άρτας.
Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Αγ. Δημητρίου(Σκουφά 91-93) στην Άρτα.
Επίσης από τη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας ενημερώνουν ότι στις 13/07/2021 ημέρα Τρίτη και ώρα 09.00π.μ. – 13.30μ.μ έχει προγραμματιστεί εξωτερική αιμοληψία που διοργανώνεται από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Άρτας.
Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Αγ. Δημητρίου(Σκουφά 91-93) στην Άρτα. Προσκαλούνται οι εθελοντές Αιμοδότες να συμβάλουν σε αυτή την προσπάθεια διότι οι ανάγκες για αίμα είναι μεγάλες.

PARKING στη συνοικία “ΤΖΑΝΕΛΗ” της Πράμαντας 

Μετά την απόκτηση από τον Δήμο του κατάλληλου οικοπέδου, άρχισαν οι εργασίες διαμόρφωσης του Parking στη συνοικία “Τζανέλη” της έδρας του Δήμου Β. Τζουμέρκων.
Όπως αναφέρει ο Δήμαρχος Γιάννης Σεντελές, «Μια “δύσκολη”, πυκνοκατοικημένη συνοικία θα πάρει μια σημαντική “ανάσα” στο πρόβλημα στάθμευσης. Το σχέδιο θα οριστικοποιηθεί με την ολοκλήρωση της διαμόρφωσης».

Μ. Τζούφη: Στη Βουλή το κλείσιμο της Τράπεζας Πειραιώς στην Κόνιτσα
Το ψήφισμα του Δημοτικού Συμβουλίου Κόνιτσας ενάντια στο κλείσιμο του τοπικού -και μοναδικού σε λειτουργία- υποκαταστήματος της Τράπεζας Πειραιώς κατέθεσε η βουλευτής Ιωαννίνων Μερόπη Τζούφη ως κοινοβουλευτική αναφορά.
Απευθυνόμενη προς τον υπουργό Οικονομικών, η βουλευτής Ιωαννίνων του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ επισημαίνει ότι η απόφαση της τράπεζας αποτελεί βαρύ πλήγμα για την περιοχή και τους κατοίκους της. Τονίζει μάλιστα πως εκατοντάδες αγρότες, συνταξιούχοι και ηλικιωμένοι αδυνατούν να εξυπηρετηθούν ηλεκτρονικά, ενώ εμπόδια θα υπάρξουν και για τους επαγγελματίες, τους δημόσιους και ιδιωτικούς υπαλλήλους.
Με την κατάθεση του ψηφίσματος του Δημοτικού Συμβουλίου προς τον υπουργό Οικονομικών, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ τάσσεται στο πλευρό των κατοίκων και των φορέων της περιοχής, οι οποίοι ζητούν από τη διοίκηση του Ομίλου Πειραιώς να αναθεωρήσει την απόφασή της. Παράλληλα, ζητά από τον υπουργό Οικονομικών να πάρει θέση και να αναλάβει πρωτοβουλίες προς όφελος των πολιτών και όχι των οικονομικών συμφερόντων του τραπεζικού ομίλου.