Αλέκος Γιώτης

Υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος με τον συνδυασμό «Αρτινών Συνεργασία» του υποψήφιου Δημάρχου Χρήστου Τσιρογιάννη

Γεννήθηκα και μεγάλωσα στη Λιμίνη. Κατοικώ στην Άνω Πόλη τα τελευταία τριάντα χρόνια. Αποφοίτησα από το 1ο εξατάξιο γυμνάσιο Αρρένων Άρτας. Είμαι πτυχιούχος Διοίκησης Επιχειρήσεων του Οικονομικού Πανεπιστημίου Πειραιώς (πρώην ΑΒΣΠ).
Πέτυχα με εξετάσεις στη σχολή ΕΛΤΑ και υπηρέτησα στα Ταχυδρομικά Γραφεία Αθηνών, Μεσολογγίου, Αμφιλοχίας και Άρτας. Από το 2006 είμαι διευθυντής ΕΛΤΑ νομού Άρτας. Είμαι πρώην κοινοτικός σύμβουλος Λιμίνης και ιδρυτικό μέλος του Πολιτιστικού Συλλόγου Λιμίνης. Ασχολήθηκα με τον συνδικαλισμό στον κλάδο των Ταχυδρομικών και αναδείχθηκα, μεταξύ άλλων αντιπρόσωπος στο Εργατικό Κέντρο Άρτας και στην Πανελλήνια Ομοσπονδία Ταχυδρομικών.

Είμαι παντρεμένος με την Άννα Γιώτη – Τσελίγκα με την οποία αποκτήσαμε τρία αγόρια.,
«Κατέρχομαι υποψήφιος σύμβουλος με τον Δήμαρχο Αρταίων Χρήστο Τσιρογιάννη επειδή πιστεύω ότι σε αυτά τα πέντε χρόνια θητείας του, ενήργησε με σχέδιο, συντονισμό, και αγάπη για την Άρτα και τους συμπολίτες.

Νομίζω πως σε μια νέα θητεία, μπορούν να γίνουν πάρα πολλά, αφού η Άρτα μπήκε πάνω σε βάσεις προόδου. Και σε αυτή τη νέα θητεία, με τη στήριξη των συμπολιτών μου, θα ήθελα να είμαι παρών. Σας ευχαριστώ».