Αλληλεγγύη στους σεισμόπληκτους σε ΤΟΥΡΚΙΑ-ΣΥΡΙΑ

Ο ΝΑΡ για την Κομμουνιστική Απελευθέρωση η νεολαία Κομμουνιστική Απελευθέρωση και το γραφείο περιοχής Ηπείρου –Κέρκυρας-Λευκάδας, (οργανώσεις ΑΝΤ.ΑΡ.ΣΥ.Α.) καλούν για βοήθεια στους σεισμόπληκτους Τουρκίας και Συρίας που όπως αναφέρουν δοκιμάζονται από τις τεράστιες καταστροφές που άφησαν πίσω τους οι ισχυροί σεισμοί στη νοτιοανατολική Τουρκία. «Η εργατική τάξη θα δώσει τον δικό της αγώνα αλληλεγγύης που είναι ουσιαστικός, ειλικρινής και αληθινός. Ο λαός μας πρέπει να βοηθήσει να σωθούν οι γειτονικοί λαοί. Τώρα είναι η ώρα για σωματεία και φορείς να πάρουν τις δικές τους πρωτοβουλίες αλληλεγγύης προς τους σεισμόπληκτους σε Τουρκία και Συρία. Εκφράζουμε την ειδική συμπαράστασή μας σε συντρόφους και συντρόφισσες στην άλλη όχθη του Αιγαίου που πιθανόν να έχασαν συγγενείς και φίλους» σημειώνεται στην ανακοίνωση.
«Συγκεντρώνουμε χρήματα για να τα στείλουμε σε εργαζόμενους και ανθρώπους που επλήγησαν και χρειάζονται υποστήριξη, χωρίς διαμεσολάβηση του τουρκικού κράτους. Η οικονομική ενίσχυση θα φτάσει σε όσους πραγματικά έχουν ανάγκη, σε συνεργασία με αριστερά κόμματα, με τα οποία ήδη έχουμε σχετική συνεννόηση και εργατικές οργανώσεις.
Οι καταθέσεις μπορούν να γίνονται με την ένδειξη για “Στήριξη σεισμόπληκτων Τουρκίας” στους λογαριασμούς στο όνομα Μαρξιστικό Πολιτιστικό Εργαστήρι
– Εθνικής Τράπεζας με IBAN: GR6301101510000015100178175 και
– Τράπεζας Πειραιώς με IBAN : GR6301710240006024151313688».