Ανακοίνωσε την υποψηφιότητα του για την Προεδρία του Επιμελητηρίου Άρτας Τα πέντε «ΔΕΝ» του Δημήτρη Χουλιάρα

Την υποψηφιότητα του για την Προεδρία του Επιμελητηρίου Άρτας ο Δημήτρης Χουλιάρας, ανακοίνωσε με συνέντευξη τύπου σε γνωστό χώρο της πόλης το βράδυ της Πέμπτης 19/9/2024.

Ο Αντιπρόεδρος έως τώρα του Επιμελητηρίου και Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Άρτας, ανέλυσε τις προτεραιότητες που θέτει ο συνδυασμός του «Επιμελητηριακή Αλλαγή», για τη νέα περίοδο.
«Με περισσότερη πείρα και έτοιμοι για μια νέα αρχή» όπως χαρακτηριστικά τόνισε ο κ. Χουλιάρας αναφέρθηκε στην δεύτερη αυτή προσπάθεια να αναλάβει την διοίκηση του Επιμελητηρίου ενώ μιλώντας για τους στόχους, υπογράμμισε πως πρώτη προτεραιότητα του συνδυασμού του και του ίδιου ως προέδρου, θα είναι η εισροή χρήματος στις επιχειρήσεις της πόλης, σημείωσε πως το βάρος που πρέπει να δοθεί σε θέματα επιμόρφωσης και προστασίας των μελών του -ακόμη και σε θέματα υγείας, όπως είπε, αλλά και ο τουρισμός και η γαστρονομία με τη στήριξη και τη συμμετοχή σε δράσεις και εκδηλώσεις.

Ο κ. Χουλιάρας μίλησε για τους ανθρώπους που θα πλαισιώσουν τον συνδυασμό και είπε πως ο συνδυασμός θα συγκροτηθεί από νέους ανθρώπους , χωρίς κομματικά στεγανά, αλλά με διάθεση να συνεργαστούν με όλους ώστε η Άρτα να κάνει βήματα μπροστά .

Τα πέντε «ΔΕΝ»
Στην αρχή της τοποθέτησής του ο κ. Χουλιάρας μίλησε για τα «πέντε δεν», λέγοντας:
-Δεν πρόκειται να χρησιμοποιήσω το Επιμελητήριο για να κατέλθω στην κεντρική πολιτική σκηνή ή στην τοπική αυτοδιοίκηση, ή την Περιφέρεια
-Δεν έχουμε πίσω μας κάποιο πολιτικό κόμμα
-Δεν έχουμε κάποια οικονομικά συμφέροντα να μας στηρίξουν
-Δεν θα πληρώσουμε σε κανέναν, καμία συνδρομή για να μας ψηφίσει.
-Δεν θεωρώ το Επιμελητήριο δεύτερό μου σπίτι γιατί στο σπίτι πηγαίνω για να ξεκουράζομαι και να κοιμάμαι, το θεωρώ εργασιακό χώρο με πολλές απαιτήσεις.

Όσοι θα ασχοληθούν με το Επιμελητήριο θα πρέπει να ξέρουν πως οι εποχές έχουν αλλάξει και τον Επιμελητήριο πλέον πρέπει να βάλει σε άλλη βάση την λειτουργία του, είπε ο κ. Χουλιάρας και ανέφερε ότι «οι άνθρωποι που θα αποφασίσουν να ασχοληθούν με το Επιμελητήριο θα πρέπει να είναι άνθρωποι που θα μπορούν να ασχοληθούν, θα έχουν ενδιαφέρον να ασχοληθούν, και θα μπορούν να βοηθήσουν το Επιμελητήριο».

«Εάν είμαστε Διοίκηση στη νέα περίοδο θα συνεργαστούμε με όλες τις παρατάξεις και με όλους τους εκλεγμένους συμβούλους» σημείωσε εμφαντικά ο Δημήτρης Χουλιάρας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι σήμερα γνωστά, την Προεδρία του Επιμελητηρίου Άρτας εκτός από τον νυν Πρόεδρο Γιάννη Γκολομάζο θα διεκδικήσει και ο επιχειρηματίας, πρώην Περιφερειακός Σύμβουλος και Θεματικός Αντιπεριφερειάρχης με τον Αλ. Καχριμάνη, Φώτιος Φώτης που είναι μέλος του Δ.Σ.