Ανακοίνωση του Δήμου Αρταίων για τις Εργασίες του Open Mall

Αγαπητοί συμπολίτες και συμπολίτισσες, με αφορμή την κατασκευή του Open Mall – Κέντρου Εμπορίου στην καρδιά της πόλης, επιθυμούμε να σας ενημερώσουμε σχετικά με τις εξελίξεις και να σας παρέχουμε σημαντικές οδηγίες για την ασφάλειά σας.

Κατανοούμε ότι η παρούσα κατάσταση, με τους σκαμμένους δρόμους, τα συνεργεία και τα σκαπτικά μηχανήματα, έχει προκαλέσει αναστάτωση στην καθημερινότητά σας. Ο Δήμος Αρταίων σάς διαβεβαιώνει ότι οι εργασίες προχωρούν με γοργούς ρυθμούς και το έργο θα ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν, φέρνοντας σημαντικά οφέλη στην τοπική οικονομία και βελτιώνοντας την ποιότητα ζωής μας.
Είναι σημαντικό να λαμβάνουμε όλοι μας τα απαραίτητα μέτρα προφύλαξης για να αποφύγουμε τυχόν ατυχήματα.

Σας παρακαλούμε να δώσετε ιδιαίτερη προσοχή στα εξής:
1.Προσεκτική Κίνηση: Παρακαλούμε να είστε ιδιαίτερα προσεκτικοί όταν περπατάτε στους δρόμους του κέντρου. Ακολουθήστε τις υποδείξεις και τα σήματα ασφαλείας που έχουν τοποθετηθεί από τα συνεργεία.
2.Χρήση Διαβάσεων: Προτιμήστε να χρησιμοποιείτε τις προβλεπόμενες δια-βάσεις πεζών και όπου το έργο δεν είναι ακόμη σε εξέλιξη και να αποφεύγετε τις περιοχές όπου πραγματοποιούνται εργασίες.
3.Συνοδεία Ηλικιωμένων: Εάν γνωρίζετε ηλικιωμένα άτομα που χρειάζεται να κινηθούν στο κέντρο, συνοδεύστε τους ώστε να μειωθεί ο κίνδυνος ατυχήματος.
4.Κατάλληλη Υπόδηση: Φορέστε άνετα και κατάλληλα παπούτσια για την αποφυγή ολισθημάτων και τραυματισμών.
5.Ενημέρωση και Υπομονή: Ενημερωθείτε για τις εργασίες και τους δρόμους που επηρεάζονται καθημερινά, και παρακαλούμε για την υπομονή και την κατανόησή σας κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου.

Ο Δήμος Αρταίων καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να εξασφαλίσει την ασφάλεια και την άνεσή σας. Είμαστε πάντα στη διάθεσή σας για οποιαδήποτε πληροφορία ή βοήθεια χρειαστείτε.
Ευχαριστούμε για την κατανόηση και τη συνεργασία σας.