Ανακοίνωση υποψηφιότητας από τον Παντελή Κολόκα στον Δήμο Ιωαννιτών

Δίπλα στο ισχυρότερο τοπόσημο των Ιωαννίνων, τη λίμνη Παμβώτιδα, ο επικεφαλής της νέας δημοτικής παράταξης «Γιάννενα – Όμορφη Πόλη», Παντελής Κολόκας, ανακοίνωσε το βράδυ της Δευτέρας, την ίδρυσή της, ενόψει των δημοτικών εκλογών στον Δήμο Ιωαννιτών, τον Οκτώβριο του 2023.
Στόχος και φιλοδοξία της νέας δημοτικής παράταξης, «Γιάννενα – Όμορφη Πόλη», όπως είπε, μπροστά στο πολυπληθές κοινό, ο κ. Κολόκας, είναι «να διαχειριστεί τις τύχες της πόλης μας, τις τύχες του Δήμου Ιωαννιτών για τα επόμενα χρόνια και όχι μόνο για την επόμενη δημοτική θητεία».
Στην εκδήλωση της Δευτέρας, ο κ. Κολόκας, εξήγησε στο κοινό που παρακολούθησε την ομιλία του, μεταξύ των οποίων και πολλοί υποψήφιοι, τον λόγο που η νέα δημοτική παράταξη ονομάστηκε «Γιάννενα – Όμορφη Πόλη» και παράλληλα αναφέρθηκε και σε βασικές αρχές της, όπως επίσης και στο όραμα του ίδιου και των μελών της παράταξης, για το αύριο, το μέλλον του Δήμου Ιωαννιτών.

«Η “Όμορφη Πόλη” είναι παρούσα ήδη, με την δική σας παρουσία σήμερα και θα είναι παρούσα και με αυτό που θα ακολουθήσει και θα ξεδιπλώνεται βήμα – βήμα, ολοκληρώνοντας και παρουσιάζοντας στους συμπολίτες μας το πρόγραμμά μας, για τον Αστικό Ιστό και τις Τοπικές Κοινότητες», είπε χαρακτηριστικά, ο επικεφαλής της νέας δημοτικής παράταξης.
Σε νέα δήλωσή του, ο Παντελής Κολόκας, αναφέρει: «Ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς μου, όλες και όλους όσους συμμετείχαν στην πρώτη εκδήλωση της παράταξης μας. Ευχαριστώ όλες και όλους, για τη συνεργασία όλα αυτά τα χρόνια, όλους εκείνους που πορευόμαστε μαζί για ένα καλύτερο μέλλον στην πόλη μας και στο νομό μας. Ευχαριστώ από καρδιάς, όλους τους νέους ανθρώπους, όλους τους νέους συνεργάτες μου, σε αυτή τη νέα προσπάθεια, και τους υπόσχομαι πως όλοι μαζί, θα αγωνιστούμε για τη βελτίωση της ποιότητας ζωής των δημοτών, με όραμα και σχέδιο για την επόμενη μέρα. Ο αγώνας μας τώρα ξεκινάει και έχουμε μπροστά μας έναν δρόμο δύσκολο και επίπονο! Όμως είμαι πεπεισμένος πως με το σχέδιο μας και τις προτάσεις μας για το αύριο του Δήμου, ο αγώνας μας θα δικαιωθεί».