Ανακοινώθηκε το Πρόγραμμα του 6ου Φεστιβάλ των Ντόπιων στο Μεσολόγγι!

Το πρόγραμμα του 6ου Φεστιβάλ των Ντόπιων-Messolonghi by Locals Festival, που θα πραγματοποιηθεί στις 30-31 Αυγούστου και 1 Σεπτεμβρίου 2024, θα προσφέρει ένα τριήμερο γεμάτο πολιτιστικές και βιωματικές δράσεις για όλες τις ηλικίες.

Το ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΩΝ ΝΤΟΠΙΩΝ-MESSOLONGHI BY LOCALS FESTIVAL, που έχει καθιερωθεί ως θεσμός, συνδυάζει τα στοιχεία της πολιτιστικής ταυτότητας του Μεσολογγίου με τη σύγχρονη δημιουργικότητα και προσφέρει βιωματικές εμπειρίες με στόχο να αναδείξει τον τόπο του Μεσολογγίου και τις δυνατότητές του. Το πρόγραμμα περιλαμβάνει μια ποικιλία δραστηριοτήτων που καλύπτουν θεματικά πεδία όπως αρχαιολογία, περιβάλλον, ιστορία, τοπικά προϊόντα, παράδοση, τέχνη, μουσική, αρχιτεκτονική και υπαίθριες δραστηριότητες.
Πρόγραμμα Φεστιβάλ:

Ξεχωριστό Παιδικό Πρόγραμμα
Το Φεστιβάλ των Ντόπιων δίνει ιδιαίτερη έμφαση στους μικρούς μας φίλους με ένα ειδικά διαμορφωμένο παιδικό πρόγραμμα. Οι μικροί επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν σε θέατρο, χορό, αισθητηριακά εργαστήρια, ξεναγήσεις, παιχνίδια και εκπαιδευτικά εργαστήρια. Στόχος του προγράμματος είναι να ενθαρρύνει τη δημιουργική έκφραση και την ενεργό συμμετοχή των παιδιών, προσφέροντας μια συνδυασμένη εμπειρία παιχνιδιού και μάθησης.