Ανακοινώθηκε το ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΟ του Κ.Κ.Ε. της ΑΡΤΑΣ

Ποιοι είναι οι υποψήφιοι βουλευτές

Με το σύνθημα «Δυνατός ο λαός, δυνατό το ΚΚΕ!.» η Κομματική Οργάνωση ΑΡΤΑΣ του Κ.Κ.Ε, ανακοίνωσε τους υποψήφιους βουλευτές του κόμματος.
Στο ψηφοδέλτιο του Κ.Κ.Ε. στην Άρτα συμμετέχουν:
-Αλιφτήρας Γιώργος: Πρώην πρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Άρτας, μέλος της Επιτροπής Περιοχής Ηπείρου – Κέρκυρας – Λευκάδας του Κ.Κ.Ε.
-Πεσλής Μπάμπης: πτηνοτρόφος, μέλος του Δ.Σ. της Ο.Α.Σ.Ν.Α., πρόεδρος του συλλόγου πτηνοτρόφων Δυτικής Ελλάδας.
-Σκορίλα Λαμπρίνα: Αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Άρτας, φιλόλογος – φωτογράφος.
-Τσώλα Σοφία: Δικηγόρος – Διαμεσολαβήτρια, μέλος του Δικηγορικού Συλλόγου Άρτας.

Η ανακοίνωση
Αναλυτικά στην ανακοίνωση των υποψηφιοτήτων αναφέρονται τα εξής:
«Αν σήμερα φτάσαμε να κοιτάμε τι θα γίνει για εμάς και τα παιδιά μας και να βλέπουμε μόνο χάος και ανασφάλεια, είναι γιατί κάθε φορά διώχναμε, σπρώχναμε συνεχώς όλο και πιο πέρα τις δικές μας, τις πραγματικές μας ανάγκες, επειδή δεν ήταν εφικτό να πραγματοποιηθούν τώρα. Δηλαδή, αναβάλλαμε συνεχώς για αύριο αυτό που επείγει να κάνουμε από σήμερα.
Τη μια μας έλεγαν κάποιοι: Να βάλουμε πλάτη να βγούμε από την κρίση, και μετά βλέπουμε…
Την άλλη μας έλεγαν “να φύγουμε πρώτα από τα μνημόνια και μετά βλέπουμε”…
Και την επομένη, που βγήκαμε από τα μνημόνια, μας έλεγαν οι άλλοι που έρχονταν ότι “τώρα πρέπει πρώτα να έρθει η ανάπτυξη”…
Γιατί η κάθε κυβέρνηση παίρνει τη σκυτάλη από την προηγούμενη και συνεχίζει την αντιλαϊκή πορεία από κει που την άφησε η προηγούμενη.
Οι εργαζόμενοι, οι άνθρωποι του μόχθου, πρέπει να απορρίψουν τους εκβιασμούς, να κάψουν τα αντιλαϊκά σενάρια! Στο πραγματικό δίλημμα των εκλογών, εάν πρέπει να δυναμώσουν τα κόμματα που θα σχηματίσουν την επόμενη αντιλαϊκή κυβέρνηση ή αν πρέπει να γίνει πιο δυνατός ο λαός και το κίνημά του, να απαντήσουν: Δυνατός ο λαός, δυνατό το ΚΚΕ!.
Κι αυτό το “φτάνει ως εδώ”, σήμερα μεταφράζεται μόνο με συμπόρευση με το ΚΚΕ σε όλες τις μάχες που έχουμε μπροστά μας.

Η ενίσχυση του ΚΚΕ είναι όρος για να πνεύσει άνεμος αισιοδοξίας, αγωνιστικής ανάτασης, καθώς την επιπλέον δύναμη του, το ΚΚΕ θα την καταθέσει στην προσπάθεια ανασύνταξης του κινήματος. Η αλλαγή συσχετισμών παντού, μέσα στο λαό, μέσα στη Βουλή, υπέρ του ΚΚΕ, θα δώσει ώθηση στο να βγει η εργατική τάξη, ο λαός στο προσκήνιο, να γίνει πρωταγωνιστής των εξελίξεων.
Στο ψηφοδέλτιο του Κ.Κ.Ε., βρίσκονται αγωνιστές και αγωνίστριες της ζωής, των λαϊκών αγώνων. Είναι άνθρωποι που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς της κοινωνικής και πολιτικής ζωής του τόπου.
Ανάμεσά τους βρίσκονται μέλη του ΚΚΕ, αλλά και αγωνιστές και αγωνίστριες συνεργαζόμενοι μαζί του, αποφασισμένοι να συμπορευτούν με το ΚΚΕ στις ερχόμενες μάχες για το καλό του λαού μας».