ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ Γ. ΠΛΑΤΣΟΥΚΑΣ

Γεννήθηκα το 1973 στην Άρτα , έχοντας βλάχικη καταγωγή από το βαθύπεδο Ιωαννίνων, και κατοικώ στην Βίγλα Άρτας. Είμαι παντρεμένος με την Χριστοφορία Βασσιούλα και είμαι πατέρας 4 παιδιών.

Αποφοίτησα από το Λύκειο Ανέζας και ασχολήθηκα αμέσως με τις Βοοτροφικές οικογενειακές επιχειρήσεις μας. Από το 2009 και έπειτα επέκτεινα την επιχειρηματική μου δραστηριότητα στον πτηνοτροφικό τομέα και παράλληλα στα πλαίσια της βιώσιμης ανάπτυξης ασχολήθηκα και με την παραγωγή ενέργειας μέσω φωτοβολταϊκών. Έχω παρακολουθήσει σεμινάρια «Αγελαδοτροφίας» στην Φιλανδία(2003), στην Αμερικανική Σχολή της Θεσσαλονίκης (2005) και στην Καλιφόρνια των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής (2012).

Έχω εκλεγεί για δύο θητείες μέλος της Εξελεγκτικής Επιτροπής του συλλόγου γονέων με τρία τέκνα Νομού Άρτας(2011). Από το 2017 είμαι εκλεγμένος στο επιμελητήριο Άρτας ως Υπεύθυνος του Γ.Ε.ΜΗ. Ως εκπρόσωπος του Επιμελητηρίου έχω παρασταθεί σε εκδηλώσεις σε όλη την Ελλάδα , σχετικές με την προβολή και προώθηση της επιχειρηματικής δραστηριότητας και των τοπικών προϊόντων μας. Επιπλέον, μεταξύ άλλων, έχω εκπροσωπήσει το Επιμελητήριο Άρτας στη Συνάντηση φορέων για την διασφάλιση της Π.Ο.Π . Φέτας Ελλάδος στα Ιωάννινα (2018).