Αποστόλης Πορτοβάρας: ήμουν και θα είμαι στο πλευρό του Κώστα Παπασιώζου

Με ανάρτησή του στα social media, ο Δημοτικός Σύμβουλος του Δήμου Ν. Σκουφά Αποστόλης Πορτοβάρας ξεκαθαρίζει τη στάση του σχετικά με φήμες που κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο. Στην ανάρτησή του ο άρτι ορισθείς Αντιδήμαρχος κ. Απ. Πορτοβάρας σημειώνει τα εξής:

«Πληροφορήθηκα από φίλους ότι στο facebook και σε διάφορους ιστότοπους ότι έχω παραιτηθεί από αντιδήμαρχος του Δήμου Νικολάου Σκουφά.

Ενημερώνω ότι δεν έχω υποβάλλει την παραίτησή μου ακόμη και, ότι την Δευτέρα αφού πρώτα συναντηθώ με τον κ. Παπασιώζο όντως θα το κάνω. Δεν γνωρίζω από ποιόν ή από ποιους διέρρευσε και αυτό με ενοχλεί.
Ενημερώνω επίσημα οι λόγοι είναι αποκλειστικά και μόνο ΥΓΕΙΑΣ. Από την Τρίτη και μέχρι σήμερα τρέχω από γιατρό σε γιατρό και η υγεία μου είναι πάνω από όλα και όλους. ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΟ τέλεια και παύλα.
Δεν θα επέτρεπα ποτέ στον εαυτό μου να πάει κόντρα στον Δήμαρχο μας και, ήμουν και θα είμαι στο πλευρό του γιατί αυτός με επέλεξε για συνεργάτη του, ειδικά στην θέση του Αντιδημάρχου και οφείλω δημόσια να τον ευχαριστήσω.

Και βεβαίως συμφωνώ με τις επιλογές του γιατί το μόνο του μέλημα είναι το “τραίνο να το βάλει πάλι στους ράγες”, να οργανώσει και να βρει λύσεις βιώσιμες για το Δήμο μας και γι’αυτό καθημερινά τρέχει ασταμάτητα.
Όλοι όσοι εκλέχθηκαν είναι ικανοί να προσφέρουν ακόμη και τα πρόσωπα που δεν εκλέχθηκαν και αξίζουν συγχαρητήρια γιατί μαζί συμπορευθήκαμε, μαζί πετύχαμε να αλλάξουμε την ηγεσία του Δήμου. Και οι πολίτες μας πίστεψαν και μας τίμησαν με την ψήφο τους. Το χάος και το μπάχαλο που αναλάβαμε να είστε σίγουροι ότι θα μπει σε τάξη. Τα χρέη είναι γνωστά, δεν είναι δικά μας, τα κληρονομησαμε, όμως σταδιακά θα δώσουμε λύση. Να είστε σίγουροι, έχετε εμπιστοσύνη στον κ. Παπασιώζο.

Τέλος θα ήθελα από όλους τους λασπολόγους να μου ζητήσουν μια συγγνώμη γιατί το τονίζω για τελευταία φορά η ΥΓΕΙΑ είναι πάνω όλα. Εκτός και αν έχουν μάθει χτυπήματα κάτω από την μέση, τεχνική στην οποία δεν έχω σκοπό να εμπλακώ».