Αποτελέσματα Εκλογών της ΕΛΜΕ ΑΡΤΑΣ

1η ΔΥΝΑΜΗ η ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ!

Στις εκλογές για το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΜΕ ΑΡΤΑΣ και το 21ο Συνέδριο ΟΛΜΕ, οι καθηγητές ανέδειξαν 1η ΔΥΝΑΜΗ την ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΩΝ, που με ανακοίνωσή της σημειώνει τα εξής:

«Ευχαριστούμε όλους τους συναδέλφους και όλες τις συναδέλφισσες από καρδιάς που ψήφισαν, στήριξαν και ανέδειξαν την Αγωνιστική Συσπείρωση Εκπαιδευτικών 1η δύναμη με 3 έδρες στο Δ.Σ., 2 αντιπροσώπους στο Συνέδριο ΟΛΜΕ, και 6 εκλέκτορες στο ΝΤ ΑΔΕΔΥ Άρτας. Το μήνυμα των εκπαιδευτικών είναι ξεκάθαρο, χρειαζόμαστε σωματείο αγωνιστικό, δίπλα σε όλους τους συναδέλφους, στην 1η γραμμή του Αγώνα, για τα δικαιώματά μας, με ακόμα περισσότερους συναδέλφους στη ζωή και τη δράση της ΕΛΜΕ.

Η εμπιστοσύνη στην ΑΣΕ, που βγαίνει ενισχυμένη σε ψήφους και ποσοστά, μας γεμίζει δύναμη, αισιοδοξία και ευθύνη! Έγινε ένα σημαντικό βήμα για την ισχυροποίηση του ρεύματος αμφισβήτησης της αντιλαϊκής πολιτικής, για το δυνάμωμα του αγώνα.

Σήμερα, όσο ποτέ άλλοτε, έχουμε ανάγκη ένα κίνημα και μία Ομοσπονδία που θα συγκρούονται με την κυβερνητική πολιτική και τις αυθαιρεσίες της διοίκησης, θα αναδεικνύουν την ουσία των αλλαγών στην εκπαίδευση, θα είναι στήριγμα των εκπαιδευτικών σε κάθε πρόβλημα, μικρό και μεγάλο, δεν θα λυγίζουν μπροστά στην καταστολή και τις αποφάσεις των δικαστηρίων.

Μπροστά μας έχουμε δύσκολες και απαιτητικές μάχες. Η βελτίωση των όρων ζωής των εκπαιδευτικών (αυξήσεις στους μισθούς, επιστροφή των δώρων, μονιμοποίηση όλων των αναπληρωτών), η υπεράσπιση του Δημόσιου Σχολείου κόντρα στην αξιολόγηση-κατηγοριοποίηση σχολείων και εκπαιδευτικών είναι υπόθεση όλων μας.

Η αναμέτρηση με αυτή την πολιτική μπορεί να είναι νικηφόρα μέσα από την κοινή δράση, τη συσπείρωση στο σωματείο, την οργάνωση του αγώνα.
ΌΛΟΙ ΜΑΖΙ μπορούμε να τα καταφέρουμε!!!».