ΑΠΟΤΟΞΙΝΩΣΗ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ ΚΑΙ ΑΛΤΣΧΑΙΜΕΡ. Η υγεία είναι και ατομική μας ευθύνη

Γράφει ο Νίκος Δαφόπουλος

Οι άνθρωποι υποστήριζαν, λανθασμένα, για σχεδόν 2.500 χρόνια πως ο υδράργυρος ήταν «πηγή νιότης».
Έχουμε λοιπόν υδράργυρο στον εγκέφαλο και στο σώμα μας από παλιότερες γενιές και προγόνους.
«Τα ελιξίρια υδραργύρου» στην Αγγλία, την Ευρώπη την Αμερική και την Ασία έκανα θραύση. Πολλοί αυτοκράτορες στην Κίνα πέθαναν από τα «ελιξίρια» αυτά. Σχεδόν όλες οι ψυχικές ασθένειες, της εποχής εκείνης, οφείλονταν σε δηλητηρίαση Υδραργύρου (19ος αιώνας). Σχετική έρευνα καταγράφει πως η κατάθλιψη του Αβραάμ Λίνκολν επιδεινώθηκε από τα χάπια υδραργύρου, αλλά πολύ πιθανόν και η ίδια η κατάθλιψή του να ξεκίνησε από κάποιο παρόμοιο ελιξίριο.
Σήμερα φορτωμένοι με υδράργυρο τον οποίο μας κληροδότησαν οι προπάπποι και οι παππούδες, , από γενιά σε γενιά προσπαθούμε να σταματήσουμε τις συνέπειες αυτής της επικίνδυνης για τον άνθρωπο ουσίας.

ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΟ Ο ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ;
ΟΧΙ βέβαια! αντίθετα είναι ιδανική τροφή για καρκίνους και βακτήρια. Προκαλεί φλεγμονές. Προκαλεί η συμβάλλει σε συμπτώματα η ασθένειες όπως: Κατάθλιψη, άγχος, αυτισμός, διπολική διαταραχή, πάρκινσον, σκλήρυνση κατά πλάκας, απώλεια λίμπιντο, μυρμήγκιασμα, αρρυθμίες, τριχόπτωση, απώλεια μνήμης, κόπωση, διαταραχή θυρεοειδή…
ΑΛΖΧΑΙΜΕΡ ΚΑΙ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ
Ο υδράργυρος είναι 100% υπεύθυνος για την καταστροφική νόσο αλτσχάιμερ! Ούτε τώρα ούτε στο μέλλον θα ακούσετε αυτή την αλήθεια. Πολύ συχνά η ύπαρξη του αλουμινίου στον εγκέφαλο θα συμβάλλει στη δυσμενή εξέλιξη της ασθένειας. Δεν μπορείτε να πάθετε αλτσχάιμερ χωρίς να έχετε υδράργυρο στον εγκέφαλο.
Για να προστατεύσετε τον εαυτό σας και την οικογένειά σας, θα πρέπει να ρωτάτε τον γιατρό σας εάν υπάρχει υδράργυρος στην φαρμακευτική σας αγωγή! Η ζωή μας είναι πολύτιμη, ιερή και σημαντική και χρειάζεται την προστασία μας.

ΠΩΣ ΜΑΣ ΜΟΛΥΝΕΙ Ο ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ;
Ο σύγχρονος τρόπος ζωής συσσωρεύει στο σώμα όλο και περισσότερα τοξικά βαρέα μέταλλα, όπως ο υδράργυρος. Είμαστε μόνιμα εκτεθειμένοι σ΄αυτή τη νευροτοξική ουσία από τις χαραμάδες του συστήματος υγείας και της βιομηχανίας!

ΘΑΛΑΣΣΑ ΚΑΙ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΣ
Οι θάλασσές μας είναι μολυσμένες από παλαιότερες και σύγχρονες εκροές μολυσμένων ουσιών, μέσα και ο υδράργυρος. Τρώγοντας ψάρια μεταφέρουμε στο πιάτο μας ποσότητες από τις ακατάλληλες για την υγεία μας ουσίες.
Ο υδράργυρος βρίσκεται σε υψηλά επίπεδα στα μεγάλα ψάρια: τόνο, ξιφία και καρχαριάκια…περιορίζουμε τον κίνδυνο τρώγοντας μικρά ψάρια όπως σαρδέλα, σκουμπρί κ.τ.λ. σε μικρές ποσότητες…

ΟΔΟΝΤΙΚΑ ΑΜΑΛΓΑΜΑΤΑ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΥ
Είναι άλλη μια πηγή μόλυνσης από το παρελθόν. Επιλέξτε τα κεραμικά σφραγίσματα…
ΑΠΟΒΟΛΗ ΥΔΡΑΡΓΥΡΟΥ ΚΑΙ ΒΑΡΕΩΝ ΜΕΤΑΛΛΩΝ
Ο χυμός κριθαρόχορτου σε σκόνη αποβάλλει βαρέα μέταλλα από το συκώτι, τον σπλήνα, τα έντερα, το πάγκρεας και το αναπαραγωγικό σύστημα…

ΣΠΙΡΟΥΛΙΝΑ
Αποβάλλει τα βαρέα μέταλλα από τον εγκέφαλο,το κεντρικό νευρικό σύστημα, και το συκώτι. Απορροφάει επίσης ότι αφαιρεί ο χυμός κριθαριού.
ΚΟΛΙΑΝΔΡΟΣ
Απομακρύνει βαρέα μέταλλα από το στομάχι, συκώτι, έντερο, σπλήνα.
ΑΓΡΙΑ ΜΥΡΤΙΛΛΑ(ΜΠΛΟΥΜΠΕΡΙ)
Αφαιρεί βαρέα μέταλλα από τον εγκέφαλο και θεραπεύει τα κενά μεταξύ των εγκεφαλικών ιστών.
ΚΟΚΚΙΝΑ ΦΥΚΙΑ ΑΤΛΑΝΤΙΚΟΥ
Απομακρύνουν τοξικά βαρέα μέταλλα από κρυφά μέρη του λεπτού και του παχέος εντέρου.
Ένας αποτοξινωτικός χυμός θα ήταν: σπιρουλίνα+χυμός κριθαρόχορτου+άγρια μύρτυλα.

Πηγή: Medical Medium,εκδόσεις «ιβίσκος»

Νίκος Δαφόπουλος
Τ.υπεύθυνος Αγωγής Υγείας β/θμιας εκπ/σης Αρτας
Ιδρυτικό μέλος της ΚΥΝΣΕΠ «Ιπποκράτεια Διαβίωση»
Διπλωματούχος του ορθού τρόπου ζωής και διατροφής, του Ερευνητικού Κέντρου CEREDOR Γαλλίας