Αποφάσεις Οικονομικής Επιτροπής του Δήμου Ζηρού

Σειρά αποφάσεων για την εκτέλεση έργων στον έλαβε η Οικονομική Επιτροπή κατά την τελευταία της συνεδρίαση η οποία πραγματοποιήθηκε με φυσική παρουσία και με τη λήψη όλων των προβλεπόμενων μέτρων προστασίας, την Δευτέρα 30 Αυγούστου 2021.
Μεταξύ των αποφάσεων είναι και οι εξής:

-Κατακύρωση της προμήθειας με τίτλο «Βελτίωση αθλητικών υποδομών και αναψυχής Φιλιππιάδας» , στην εταιρεία ΤΣΙΑΝΑΚΑΣ ΚΑΙ ΣΙΑ ΕΕ η οποία κατέθεσε οικονομική προσφορά ποσού 199.752,00 ευρώ.
-Έγκριση του πρακτικού διενέργειας διαγωνισμού της Υπηρεσίας με τίτλο «Λειτουργία και συντήρηση Βιολογικού καθαρισμού για το έτος 2022» βάση του οποίου προκύπτει προσωρινός μειοδότης η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗΣ ΥΓΡΩΝ ΚΑΙ ΑΠΟΒΛΗΤΩΝ Ο.Ε.
-Αποφασίσθηκε επαναδημοπράτηση της Υπηρεσίας «Επισκευή και συντήρηση των οχημάτων και μηχανημάτων του Δήμου Ζηρού 2021» προϋπολογισμού 33.700,00 € ευρώ με Φ.Π.Α 24% στις 13 Σεπτεμβρίου 2021 .
-Εγκρίθηκε παράταση του χρόνου περαίωσης, εκτέλεσης του έργου με τίτλο «Βελτίωση γηπέδων ποδοσφαίρου Δ.Ε Φιλιππιάδας», το οποίο εκτελείται από την Κ/Ξ ΛΑΜΠΡΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ – ΜΠΙΤΧΑΒΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ Κ. ΣΙΑ Ε.Ε, έως 31 Δεκεμβρίου 2021.

-Συστήθηκαν Επιτροπές Παραλαβής για τα έργα:.

« Ύδρευση Τ. Κ. Πέτρας Δήμου Ζηρού και Τ. Κ. Στρογγυλής Δήμου Αρταίων».
.« Υδροδότηση οικισμού Βούλιστας Τοπικής Κοινότητας Παναγιάς ».
.« Επέκταση δικτύου αποχέτευσης στην Φιλιππιάδα ».
.« Αποκατάσταση προβλημάτων υποδομών ομβρίων υδάτων στην Τοπική Κοινότητα Παπαδατών».
.« Βελτίωση οδών πρόσβασης σε γεωργικές και κτηνοτροφικές εκμεταλλεύσεις Δήμου Ζηρού».
– Εγκρίθηκε τροποποίηση της μελέτης του έργου με τίτλο : « Εσωτερικό δίκτυο αποχέτευσης ακαθάρτων στον οικισμό Θεσπρωτικού της Τ. Κ. Θεσπρωτικού του Δήμου Ζηρού» με προσθαφερέσεις εργασιών με τη σύμφωνη γνώμη του ο Περιφερειακού Τεχνικού Συμβουλίου Δημοσίων έργων Περιφέρειας Ηπείρου.
– Εγκρίθηκε η ανάθεση εκτέλεσης του έργου «Διευθέτηση όμβριων υδάτων Δ.Ε Θεσπρωτικού» προϋπολογισμού 4.487,44 € στην Επιχείρηση ΟΡΡΑΟΝ ΑΤΕ.
-Εγκρίθηκε η ανάθεση εκτέλεσης του έργου «Αντικατάσταση δικτύου ύδρευσης Κοινότητας Γοργομύλου» προϋπολογισμού 14.897,86 € στην Επιχείρηση Τάσιος Αναστάσιος.