ΑΠΣΙ ΠΙΝΔΟΣ- Πακέτα σε άπορες οικογένειες και στους εργαζόμενους

Όπως κάθε χρόνο, θα διανείμει 2.000 πακέτα με προϊόντα του για τις μέρες των Χριστουγέννων σε άπορες οικογένειες του νομού Ιωαννίνων, το διοικητικό συμβούλιο του Αγροτικού Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Ιωαννίνων «Η Πίνδος».
Η διανομή των πακέτων θα γίνει σε συνεργασία με τις τους δήμους του νομού Ιωαννίνων και άλλους φορείς.
Επίσης, το διοικητικό συμβούλιο αποφάσισε και το 2021 να στηρίξει τα γεύματα των δομών της Κιβωτού του Κόσμου στον νομό, καλύπτοντας τις ετήσιες ανάγκες σε κοτόπουλο.
Τέλος, το Δ.Σ. στέκεται στο πλευρό των εργαζομένων του Συνεταιρισμού και τους ευχαριστεί έμπρακτα για τον επαγγελματισμό τους καθ’ όλη την διάρκεια της κρίσης που έχει προκύψει από την πανδημία covid-19, προσφέροντας για τις γιορτές των Χριστουγέννων σε όλους λάδι, κρασί, φέτα και προϊόντα του Συνεταιρισμού.

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΘΕΛΟΝΤΙΚΗ ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ
Από τη Διοίκηση του Γενικού Νοσοκομείου Άρτας σας ενημερώνουν ότι στις 29/12/2020 ημέρα Τρίτη στις 9.00π.μ. – 13.30μ.μ. έχει προγραμματιστεί εξωτερική αιμοληψία που διοργανώνεται από το Σύλλογο Εθελοντών Αιμοδοτών Ν. Άρτας και το τμήμα αιμοδοσίας του Γ.Ν Άρτας.
Η αιμοδοσία θα πραγματοποιηθεί στο Πνευματικό Κέντρο Αγ. Δημητρίου (Σκουφά 91-93) στην Άρτα.
Προσκαλούνται οι εθελοντές Αιμοδότες να συμβάλουν σε αυτή την προσπάθεια διότι οι ανάγκες για αίμα είναι μεγάλες.

Δήμος Ηγουμενίτσας
Διενέργεια rapid tests στους εργαζομένους του ΚΔΑΠ και του «Βοήθεια στο Σπίτι»
Αρνητικά στο σύνολό τους ήταν τα rapid tests για την Covid-19, στα οποία υποβλήθηκαν οι εργαζόμενοι του ΚΔΑΠ ΑμεΑ και του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Ηγουμενίτσας, σε συνεργασία με τον ΕΟΔΥ.
Οι προληπτικοί έλεγχοι στο προσωπικό του Δήμου θα συνεχιστούν, ώστε οι υπάλληλοι και οι δημότες να νοιώθουν ασφαλείς στην μεγάλη προσπάθεια περιορισμού της διασποράς του ιού.
Η Δημοτική Αρχή, ευχαριστεί τον ΕΟΔΥ και τον Συντονιστή του κ. Απόστολο Σεγγούνη για την πολύτιμη βοήθεια στη διενέργεια των ελέγχων.
Τέλος, καλοεί τους πολίτες του Δήμου να εξακολουθήσουν να τηρούν αυστηρά όλα τα μέτρα αυτοπροστασίας (ορθή χρήση μάσκας, αποστάσεις, απολύμανση χεριών) αποφεύγοντας κάθε είδους συνωστισμό κα συγχρωτισμό.

Δειγματοληπτικός έλεγχος για τον Covid-19 στο Πέτα
Ο Δήμος Νικολάου Σκουφά σας ενημερώνει πως με αφορμή το θετικό κρούσμα Covid -19 που εντοπίστηκε σε συνδημότισσά μας και συγκεκριμένα σε υπάλληλο καταστήματος υγειονομικού ενδιαφέροντος, και στην οποία θέλουμε να ευχηθούμε γρήγορη ανάρρωση, την Τρίτη 22 Δεκεμβρίου 2020, σε συνεργασία με την 6η Υγειονομική Περιφέρεια, κλιμάκιο KOMY του ΕΟΔΥ, θα πραγματοποιήσει λήψεις δειγμάτων στους κατοίκους της περιοχής.
Ο δειγματοληπτικός έλεγχος θα διεξαχθεί στην αίθουσα ΚΑΠΗ του Πέτα και θα ξεκινήσει στις 12:45 π.μ