Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου: Oι υπηρεσίες της, πιστές στο ραντεβού τους κατά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς

Ενημερωτικά φυλλάδια και σχολικά προγράμματα με συμβουλές οδικής ασφάλειας διανεμήθηκαν από αστυνομικούς σε μαθητές και γονείς Πιστές στο ραντεβού τους για ακόμη μία χρονιά ήταν οι αστυνομικές υπηρεσίες στην Ήπειρο κατά την έναρξη της νέας σχολικής χρονιάς. Αστυνομικοί βρέθηκαν σήμερα το πρωί σε δημοτικά σχολεία κατά την προσέλευση μαθητών και γονέων για την καθιερωμένη τελετή του Αγιασμού, όπου μοίρασαν ευχές, αλλά και φυλλάδια και σχολικά προγράμματα με συμβουλές οδικής ασφάλειας.

 

 

Η συγκεκριμένα δράση πρόκειται για πρωτοβουλία του Αρχηγείου της Ελληνικής Αστυνομίας, που έχει ως στόχο να ενημερώσει και να ευαισθητοποιήσει γονείς και μαθητές σε θέματα οδικής ασφάλειας, ενώ μέσα από το διανεμηθέν έντυπο υλικό δίνονται βασικές συμβουλές προς τους μικρούς μαθητές για την ασφαλή κυκλοφορία τους.

Επιπλέον, σήμερα, πρώτη ημέρα εφαρμογής αυξημένων μέτρων τροχαίας για τη νέα σχολική χρονιά, που θα διαρκέσουν καθ’ όλο το χρονικό διάστημα του σχολικού έτους, πραγματοποιήθηκαν συνολικά 92 έλεγχοι σε σχολικά λεωφορεία.

Η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Ηπείρου εύχεται σε όλους τους μαθητές, τους γονείς τους και τους εκπαιδευτικούς, καλή και ασφαλή σχολική χρονιά!
ΗΓΟΥΜΕΝΙΤΣΑ


ΠΡΕΒΕΖΑ