Βασίλης Ψαθάς: εργασίες καθαρισμού των αποστραγγιστικών τάφρων

 


Συνεχίζονται εντατικά οι εργασίες καθαρισμού των αποστραγγιστικών τάφρων του κάμπου της ΠΕ Άρτας.

 

 

 

Χρήστος Τσιρογιάννης: Βελτιώνουμε το αρδευτικό δίκτυο

Τοποθετήθηκαν 18 ρουφράχτες (πόρτες) για τη βελτίωση του αρδευτικού δικτύου, με αποτέλεσμα την καλύτερη άρδευση και εξυπηρέτηση των αγροτών, χωρίς απώλειες νερού.
Έργο που διευκολύνουν τη δύσκολη καθημερινότητα των αγροτών της περιοχής μας.

 

Το καλοκαίρι μας με πολύ θερινό σινεμά

«Το φετινό καλοκαίρι μπορεί να μην έχει πολύ θάλασσα, αλλά έχει πολύ πολύ θερινό σινεμά…» Αυτό ανaφέρει η αντιπρόεδρος του Εργατικού Κέντρου Άρτας, Λαμπρίνα Σκορίλα και θα συμφωνήσουμε μαζί της. Με την πρωτοβουλία αυτή της προβολής αξιόλογων ταινιών, το ΕΚΑ, σε συνεργασία με την ΚΛΑΡΤ και τον Δήμο Αρταίων, φροντίζουν να ομορφύνουν τα βράδια του δύσκολου καλοκαιριού που διανύουμε – λόγω covid 19 – και το πετυχαίνουν επάξια. Οι προβολές συνεχίζονται και μπράβο στους συμπολίτες μας που στηρίζουν αυτή την προσπάθεια.

 

Στον χώρο του «Oρφέα»
Μεγάλο αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη

Απόψε στον χώρο του «’Ορφέα» το μεγάλο αφιέρωμα στον Βασίλη Τσιτσάνη από Εργατικό Κέντρο Άρτας. Άγνωστες και γνωστές στιγμές του μεγάλου δημιουργού που τραγούδησε τη ζωή την αγάπη τον έρωτα, τον πόνο. Ακολουθεί λαϊκό γλέντι με τραγούδια που όλοι αγαπήσαμε και χορέψαμε με το συγκρότημα «ΜΠΑΜ-ΤΡΕΛΕΛΕ» που απαρτίζεται από τους : Ρούλα Αντωνίου, Δήμητρα Κώτση, Ηλία Χαραλάμπους. το γλέντι ξεκινάει τις 9 και μισή και η είσοδος είναι ελεύθερη.

Να σταματήσουν οι χοροί…

«Είναι το επάγγελμα που πλήττεται πρώτο, κανένα μέλλον, χωρίς ένα πράσινο φως που να είναι οικονομική βοήθεια, ενίσχυση. Δεν είναι μόνο 4-5 ονόματα, δεν έχει να κάνει με τα ονόματα. Βλέπουμε ότι το πράγμα έχει πάρει άλλη τροπή. Πίσω από εμάς ζουν, τουλάχιστον, 100 οικογένειες. Αν φταίει ο χορός ας τον σταματήσουμε για φέτος, να περιορίσουν τα άτομα. Δεν γίνεται να μας αφήσουν χωρίς δουλειά», δήλωσε η γνωστή τραγουδίστρια Γωγώ Τσαμπά στον ΑΝΤ1.
Το θέμα είναι, αν μπορεί να γίνει πανηγύρι με κλαρίνο, χωρίς χορό… εκτός, αν παίζουν μόνο της…ταβλας!

«Γκρεμίζονται» οι βάσεις

Την εικόνα πτώσης των βάσεων επιβεβαιώνουν και τα προχθεσινά στοιχεία που έδωσε στη δημοσιότητα το υπουργείο Παιδείας για την κλιμάκωση των βαθμολογιών
Σύμφωνα με δημοσίευμα του in.gr, τμήμα ιατρικής σχολής της χώρας που θα «πέσει» στην κλίμακα των 17.000 μορίων αναμένεται να δούμε φέτος ως χαρακτηριστικό μιας χρονιάς με πολύ χαμηλές βαθμολογίες.
Πέρυσι, η τελευταία ιατρική της χώρας, εκείνη της Αλεξανδρούπολης, απαίτησε 18.123 μόρια για την εισαγωγή στα προγράμματά της, ενώ τη φετινή χρονιά αναμένεται να «κατρακυλήσει» κάτω από τα 18.000 μόρια και να δούμε το «17» μπροστά από το βαθμολογικό «εισιτήριό» της.

Από τον Ν.Α.Σ.