Βραδιές κινηματογράφου στο ξενοδοχείο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ

Από την Τετάρτη 9 Ιουνίου και κάθε Τετάρτη, κινηματογραφικές βραδιές στο Ξενοδοχείο ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ, με ελεύθερη είσοδο για όλους.
Στη μεγάλη οθόνη, στον κήπο του ξενοδοχείου και δίπλα από την πισίνα «ζωντανεύουν» κλασικές ταινίες που αγαπήσαμε, ταινίες που άφησαν εποχή και γνώρισαν μεγάλες επιτυχίες. Κάτω από τον έναστρο ουρανό, σε ένα δροσερό και ειδυλλιακό περιβάλλον, το ΒΥΖΑΝΤΙΝΟ είναι πανέτοιμο να σάς χαρίσει αξέχαστες καλοκαιρινές βραδιές. Ακολουθείστε τα βήματα της έβδομης τέχνης για να βρεθούμε όλοι μαζί στο μεγάλο ραντεβού. Έναρξη προβολών 9 το βράδυ με τον ανεπανάληπτο Steve Mc Queen και το έργο «BULLITT», Τετάρτη 9 Ιουνίου.

Συνάντηση Αμυρά-Ζαχαράκη, με την Δ.Ε.Ε.Π.. της ΝΔ Ιωαννίνων

Την Κυριακή, 06/06/2021, με παρουσία της Υφυπουργού Τουρισμού, κ. Σοφίας Ζαχαράκη, και του βουλευτή Νομού Ιωαννίνων και Υφυπουργού Περιβάλλοντος και Ενέργειας, κ. Γιώργου Αμυρά, της βουλευτού Νομού Ιωαννίνων, κ. Μαρίας Κεφάλα και του Γ. Γ. του ΥΠΕΝ, κ. Κωνσταντίνου Αραβώση, στα πλαίσια της επίσκεψής τους στον Νομό για την παρουσίαση του κυβερνητικού σχεδίου για την ανάδειξη του φυσικού περιβάλλοντος ως οχήματος για μια πράσινη ανάπτυξη, πραγματοποιήθηκε συνάντηση με το προεδρείο της Δ.Ε.Ε.Π.. Ιωαννίνων και τον πρόεδρο της Ο.Ν.ΝΕ.Δ. Ιωαννίνων.
Έγινε ενημέρωση σχετικά με τις επόμενες κινήσεις των δύο Υπουργείων στον Νομό μας, για θέματα Τουρισμού και Περιβάλλοντος, καθώς και ανταλλαγή απόψεων σχετικά με τρέχοντα ζητήματα που αφορούν την οργάνωση της Νέας Δημοκρατίας και τον Νομό Ιωαννίνων.

Κατάργηση τριών τμημάτων του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων
Ανάμεσα και το Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής στην Άρτα
Συρρίκνωση της προοπτικής των Τμημάτων της Άρτας, που εντάχθηκαν στο Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων με την ανωτατοποίηση της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ.
Τα 37 τμήματα που ιδρύθηκαν επί Υπουργίας Γαβρόγλου με απόφαση της σημερινής υπουργού Παδείας καταργούνται οριστικά.
Ανάμεσα στα 37 τμήματα που καταργούνται οριστικά περιλαμβάνονται τρία του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, εκ των οποίων τα 2 της Άρτας και της Θεσπρωτίας
Πρόκειται για τα τμήματα:
-Επιστημών Τροφίμων και Διατροφής (Άρτα)
-Μετάφρασης και Διερμηνείας (Ηγουμενίτσα)
-Μηχανολόγων Μηχανικών (Ιωάννινα)

Αντιπροσωπεία της Πανηπειρωτικής στο Σούλι
Ολιγομελής αντιπροσωπεία της Πανηπειρωτικής Συνομοσπονδίας Ελλάδας αποτελούμενη
από τον πρόεδρο Χρυσόστομο (Μάκη) Χήτο – Κιάμο, τον Γενικό Γραμματέα Σωτήρη Κολιούση,
την Έφορο Δημοσίων Σχέσεων Μαρίκα Γκόνη και το μέλος του ΔΣ Κώστα Ζηκόπουλο
κατέθεσαν στις 30.5.2021 στον ιερό χώρο του Σουλίου στεφάνι στο μνημείο όπου απεικονίζεται η ακατάβλητη – ηρωική ψυχή των Σουλιωτών.
Μνήμη, δόξα και τιμή των Σουλιωτών. Υποχρέωση – ελάχιστος φόρος τιμής, και ύψιστο
καθήκον. Το καθήκον αυτό επιτελέσαμε με σεβασμό και ευλάβεια μακριά από κάθε
πρόσκληση. Το εθνικό καθήκον ορίζει και καθορίζει η εθνική μας συνείδηση που δεν
προσδιορίζεται από τις πράξεις ή παραλείψεις κάθε αρχής.
Το δίδαγμα της θυσίας των Σουλιωτών είναι διαχρονικό και οικουμενικό και δεν
συνδέεται με την ημετέρα παροδικότητα.