Γενική Συνέλευση των μελών του Μ/Φ Συλλόγου Άρτης «Ο ΣΚΟΥΦΑΣ»

Αρχαιρεσίες για την εκλογή των μελών του νέου Δ.Σ.
Στις 19-01-2020 ημέρα Κυριακή και ώρα 10:30 π.μ., θα συνέλθει η Γενική Συνέλευση των μελών του Μ/Φ Συλλόγου Άρτης «Ο ΣΚΟΥΦΑΣ» στην αίθουσα συγκεντρώσεων της Πνευματικής Στέγης του με θέματα:
1. Εκλογή Προεδρείου Γεν. Συνέλευσης.
2. Έκθεση πεπραγμένων 2019.
3. Απολογισμός 2019.
4. Προϋπολογισμός 2020.
5. Εκλογή τριμελούς Εξελεγκτικής Επιτροπής για το 2020.
6. Διάφορες προτάσεις.
7. Εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής.
8. Αρχαιρεσίες για την εκλογή των μελών του νέου Δ.Σ.
Αν δεν υπάρξει απαρτία, η Γεν. Συνέλευση θα συνέλθει στις 26-01-2020 την ίδια ώρα στον ίδιο χώρο, με τα ίδια θέματα.
ΣΗΜ : Όσοι επιθυμούν να θέσουν υποψηφιότητα για τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου, πρέπει να το δηλώσουν στη Γραμματεία του Συλλόγου μέχρι τις 12 το μεσημέρι ημέρα Τετάρτη στις 15-01-2020

Δήλωση Όλγας Γεροβασίλη, για την τραγωδία στο Ιόνιο
Δήλωση Όλγας Γεροβασίλη, Γραμματέα ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με την αποτρόπαια ακροδεξιά συμπεριφορά της κυβέρνησης Μητσοτάκη : Οι πληροφορίες που φτάνουν για την ασύλληπτη τραγωδία στο Ιόνιο μας προκαλούν σοκ και μας γεμίζουν απέραντη θλίψη. Με τα έως τώρα στοιχεία 12 ανθρώπινες ψυχές έχουν χαθεί, 22 διασωθέντες έχουν μεταφερθεί σε νοσοκομεία της Ηπείρου και πολλοί άλλοι αγνοούνται. Δυστυχώς υπουργός της κυβέρνησης βρήκε αυτή την τραγωδία ως αφορμή για να προχωρήσει σε κήρυγμα μίσους μιλώντας για «προσπάθεια αλλοίωσης της χώρας» και σε απάνθρωπους αστεϊσμούς χλευάζοντας τους ανθρώπους που απεγνωσμένα καλούσαν σε βοήθεια λίγο πριν πνιγούν. Η αποτρόπαια ακροδεξιά συμπεριφορά του κ. Γεωργιάδη χαρακτηρίζει την κυβέρνηση Μητσοτάκη στο σύνολο της καθώς κανείς τους δεν ένιωσε την ανάγκη να διαφοροποιηθεί.

Ioannina Career Day
17 Ιανουαρίου 2020
Η μεγάλη συνάντηση των μεγαλύτερων εταιρειών Τεχνολογίας και Πληροφορικής έρχεται στα Ιωάννινα, στο “Ioannina Career Day”, που θα πραγματοποιηθεί στις 17 Ιανουαρίου 2020, στο Επιστημονικό και Τεχνολογικό Πάρκο Ηπείρου, με τη συνεργασία και την υποστήριξη της Δομής Απασχόλησης και Σταδιοδρομίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Σκοπός του “Ioannina Career Day” είναι να ανοίξει νέα career paths σε υποψήφιους που θέλουν να εργαστούν στον τομέα της πληροφορικής και αναζητούν μία καριέρα με διεθνή πρότυπα, στην πόλη τους! Στα Ιωάννινα εδρεύουν πλέον όλο και περισσότερες εταιρίες με εξωστρέφεια που συνδυάζουν τεχνολογία αιχμής και καινοτομία αλλά παράλληλα είναι ανταγωνιστικές σε παγκόσμιο επίπεδο.
Το “Ioannina Career Day” είναι μια μέρα γεμάτη ομιλίες, ενημέρωση και απ’ ευθείας συνεντεύξεις με στόχο την εύρεση εργασίας στις εταιρείες τεχνολογίας και ανάπτυξης λογισμικού που έχουν την έδρα τους ή ένα μεγάλο κέντρο υποστήριξης των δραστηριοτήτων τους στη διεθνή αγορά, στα Ιωάννινα.

Με άμεσο στόχο την απορρόφηση δυναμικού στις ομάδες των εταιρειών, οι PRODYNA, Teamviewer, Natech, Terracom και Τekmon θα είναι εκεί να μιλήσουν για το έργο τους αλλά και την τεχνολογία.
Με στόχο την κάλυψη 80 θέσεων εργασίας, ανθρώπινο δυναμικό από τις εταιρείες θα είναι εκεί να επεξεργαστεί βιογραφικά, να συμβουλεύσει και να μιλήσει για τα επόμενα βήματα των ανθρώπων που αναζητούν εργασία σε ανάλογα με τα παραπάνω περιβάλλοντα εργασίας. Δήλωση συμμετοχής στο link: https://www.eventbrite.com/o/29018133933
facebookevent:https://www.facebook/events/IoanninaCareerDay
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνείτε με τη ΔΑΣΤΑ του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων στο dasta@uoi.gr, τηλ 2651007278