Γεροβασίλη προς ΝΔ: Λογοδοτήστε για τα 20 εκ. στα ΜΜΕ

«Θέμα όλων μας είναι η διασπάθιση του δημοσίου χρήματος και η λογοδοσία της κυβέρνησης. Και βεβαίως εναπόκειται στη ΝΔ αν θα απαντήσει ή όχι για τη διασπάθιση του δημοσίου χρήματος και όσον αφορά την αδιαφανή διανομή των 20 εκατ. στα ΜΜΕ αλλά και τα τεράστια ποσά αναθέσεων και αδιαφανών διαδικασιών με το οποίο σπαταλά το δημόσιο χρήμα σε μια εποχή που η ανασφάλεια των πολιτών εντείνεται και κορυφώνεται σιγά-σιγά. Ανασφάλεια για την επόμενη μέρα, για την οικονομία, για τα εργασιακά, για τη ζωή του καθενός. Αυτά είναι θέματα στα οποία πρέπει να απαντήσει η ΝΔ και είναι δικό μας θέμα να το σχολιάζουμε, όπως και των δημοσιογράφων να σχολιάζουν κατά πόσον προτίθεται η ΝΔ να μπει στις ράγες της νομιμότητας ή όχι» τόνισε σε παρέμβαση της η Όλγα Γεροβασίλη, Γραμματέας της Κ.Ο. ΣΥΡΙΖΑ, βουλευτής Άρτας, στον ΑΝΤ1, στην εκπομπή Καλημέρα Ελλάδα και στο δημοσιογράφο Γ. Παπαδάκη.

Διαδικασία διεύρυνσης 
Επανεκκινούμε από τις 27/6 τις διαδικασίες τις διαδικασίες της διεύρυνσης και της ολοκλήρωσης των διαδικασιών προς το Συνέδριο. Μετά από τη περίοδο της καραντίνας και την αναστολή αυτής της πολύ σημαντικής για εμάς διαδικασίας και της ολοκλήρωσης της προοδευτικής πρότασης διακυβέρνησης που έχει ανάγκη ο τόπος, δήλωσε η κ. Γεροβασίλη.
Σε σχόλιο του δημοσιογράφου ότι η «επανεκκίνηση» ενός τέως κυβερνώντος κόμματος απαιτεί και τη διαδικασία της αυτοκριτικής πλην εκείνης της κριτικής προς την κυβέρνηση η Όλγα Γεροβασίλη υπενθύμισε ότι Ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν μοναδική κυβέρνηση που πέρασε από αυτό τον τόπο η οποία βγήκε και έκανε δημόσια αυτοκριτική και μίλησε για τα λάθη και τις αδυναμίες και δια στόματος του Προέδρου, Αλέξη Τσίπρα. Είναι η μοναδική κυβέρνηση στη χώρα που το έκανε αυτό διαχρονικά.

Αντιθέτως, επισήμανε η κ. Γεροβασίλη, κυβερνήσεις οι οποίες χρεοκόπησαν τη χώρα, την πέταξαν στον Καιάδα δεν μίλησαν ποτέ για αυτοκριτική παρά μόνο προσπαθούν να περάσουν δια της λήθης ότι σήμερα η ΝΔ είναι μια καινούρια δύναμη που ξαφνικά εμφανίζεται στην Ελλάδα, που δεν ήταν ο κ. Μητσοτάκης υπουργός Διοικητικής Μεταρρύθμισης των απολύσεων, που δεν τα ξέρουν όλα αυτά, και που σήμερα ως φρέσκια, νέα δύναμη των αρίστων, χωρίς πτυχία, χωρίς μεταπτυχιακά κτλ θα προχωρήσουν τη χώρα μπροστά. Η ΝΔ ζει στο επικοινωνιακό συννεφάκι της ενώ οι Έλληνες πολίτες αγωνιούν.