ΓΙΏΡΓΟΣ ΣΤΎΛΙΟΣ: Ντύθηκε στα «μπλε» η Άρτα

Η Νέα Δημοκρατία είναι πρώτη και στην Άρτα, μετά τις εκλογές της Κυριακής, μετά από 8 χρόνια κυριαρχίας του ΣΥΡΙΖΑ στο Νομό με τον Γιώργο Στύλιο να συγκεντρώνει τους περισσότερους σταυρούς προτίμησης από όλους τους υποψηφίους καθώς αναδείχθηκε πρώτος βουλευτής με πάνω από 8500 ψήφους.
Ο Υφυπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων και πλέον ξανά βουλευτής Άρτας, δεν κρύβει τη χαρά του καθώς κατάφερε να κερδίσει το στοίχημα και να αλλάξει τους συσχετισμούς δυνάμεων στο Νομό.
Κατά τη διάρκεια όλης της τετραετία και σε όλη τη προεκλογική περίοδο, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, ο Γιώργος Στύλιος βρέθηκε δίπλα στους πολίτες της Άρτας, όργωσε όλο το Νομό μέχρι και το τελευταίο χωριό και ασχολήθηκε με όλα τα ζητήματα της περιοχής και των πολιτών.

Όπως αναφέρεται, η πρώτη θέση σε σταυρούς προτίμησης, ανάμεσα στους υποψηφίους βουλευτές όλων των κομμάτων, που έδωσαν οι Αρτινοί, στον Γιώργο Στύλιο κατέδειξε πως στη συνείδησή τους θεωρείται ως ο πλέον κατάλληλος άνθρωπος για να εργαστεί για το καλό της Άρτας.
Σε δηλώσεις του για το αποτέλεσμα της Κυριακής, ο κ. Στύλιος είπε: «Ευχαριστώ από καρδιάς του Αρτινούς που με στήριξαν και με τίμησαν με τη ψήφο τους. Νιώθω μεγάλη χαρά αλλά και το βάρος της ευθύνης να κάνω ότι περνά από το χέρι μου, για να αλλάξουμε την Άρτα και το μέλλον μας. Κερδίσαμε μια μάχη, τώρα ξεκινά μια νέα, αυτή της αυτοδύναμης Νέας Δημοκρατίας και της Ισχυρής Ελλάδας. Μια υπόσχεση σας δίνω, σε όλες τις μάχες που έρχονται θα είμαστε μαζί. Και μαζί θα πηγαίνουμε δυνατά και σταθερά την Πατρίδα και την Άρτα μπροστά».