Γραφεία Μητροπόλεως Άρτης: εξυπηρέτηση κοινού

Η Ιερά Μητρόπολις Άρτης, ανακοινώνει, ότι στο πλαίσιο της κλιμάκωσης των μέτρων πρόληψης του κοροναϊού, οι Υπηρεσίες των Γραφείων της Ιεράς Μητροπόλεως, θα εξυπηρετούν το κοινό, κατά τις εργάσιμες ημέρες (Δευτέρα έως Παρασκευή), κατόπιν τηλεφωνήματος στο: 26810.27533.

Δήμος Ηγουμενίτσας
«ΑΝΑΣΤΟΛΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΑΘΛΗΤΙΚΩΝ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΕΩΝ»
Το τμήμα Αθλητισμού του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ του Δήμου Ηγουμενίτσας σας ενημερώνει ότι αναστέλλει την λειτουργία των αθλητικών εγκαταστάσεων που ανήκουν στο Π.Α.Κ.Π.ΠΟ, από το Σάββατο 07-11-2020 έως την Δευτέρα 30-10-2020 σύμφωνα με την απόφαση της κυβέρνησης για ολικό lockdown σε όλη την χώρα, με στόχο την μείωση της διασποράς του COVID-19.

Αναστολή δεσμευτικών προθεσμιών για δράσεις του Ε.Π. Ήπειρος 2014-2020
Με απόφαση του Περιφερειάρχη Ηπείρου κ. Αλέξανδρου Καχριμάνη για δράσεις του Επιχειρησιακού Προγράμματος Ήπειρος, ΕΣΠΑ 2014 – 2020 αναστέλλονται όλες οι δεσμευτικές προθεσμίες που αφορούν στην υλοποίηση και ολοκλήρωση πράξεων δικαιούχων. (Ενδεικτικά: υποβολή αιτήματος πιστοποίησης και επαλήθευσης, ολοκλήρωση πράξεων).
Η αναστολή των προθεσμιών κρίθηκε αναγκαία λόγω της εξαιρετικά επείγουσας και επιτακτικής ανάγκης περιορισμού της διάδοσης του κορωνοϊού COVID-19 και στο πλαίσιο λήψης κατεπειγόντων/αναγκαίων μέτρων για την οικονομία της χώρας.

Οι Δράσεις που τροποποιούνται είναι οι ακόλουθες:
•Ενίσχυση επιχειρήσεων για ερευνητικά έργα στους τομείς αγροδιατροφής, δημιουργικής βιομηχανίας, ΤΠΕ, υγείας και βιοτεχνολογίας
•Ενίσχυση επιχειρήσεων για ηλεκτρονικό επιχειρείν (e-business) II
•Ενίσχυση υφιστάμενων ΜΜΕ για την ανάπτυξη καινοτόμων προϊόντων και υπηρεσιών
•Ενίσχυση των ΜΜΕ για επενδύσεις τεχνολογικού εκσυγχρονισμού και εξοικονόμησης ενέργειας
•Ενίσχυση των ΜΜΕ για την εκπόνηση και εφαρμογή επιχειρησιακών σχεδίων για οργανωτική αναδιάρθρωση και προσανατολισμό στην εξωστρέφεια
•Ενίσχυση επιχειρήσεων των τομέων αιχμής της Περιφέρειας Ηπείρου για την απασχόληση ανέργων με υψηλά τυπικά προσόντα.
Η αναστολή ισχύει από 7 Νοεμβρίου 2020 και μέχρι την έκδοση σχετικής νεότερης απόφασης.