Δήλωση ΧΡΗΣΤΟΥ ΓΚΟΚΑ για την εκλογή ΠΡΟΕΔΡΟΥ του ΠΑΣΟΚ

Οι εκλογές για την ανάδειξη Προέδρου στο ΠΑΣΟΚ την περασμένη Κυριακή 6 του Οκτώβρη, χαρακτηρίστηκαν από τη μεγάλη συμμετοχή, 300.000 και πλέον πολιτών, που προσήλθαν στις κάλπες τιμώντας αυτή την κορυφαία εσωκομματική δημοκρατική διαδικασία. Μέσα σε ένα υψηλό και πολιτισμένο πολιτικό επίπεδο, από την πλευρά των υποψηφίων, τους οποίους οφείλουμε να συγχαρούμε για τον αγώνα τους. Ήταν μια νίκη για το ΠΑΣΟΚ.

Παράλληλα η μεγάλη αυτή συμμετοχή δηλώνει τη στήριξη και δυναμώνει τη Δημοκρατική Παράταξη που εκφράζεται από το ΠΑΣΟΚ και γι’ αυτό θα πρέπει να τους ευχαριστήσουμε.

Οι πολίτες μας παρακολουθούν ξανά, ενδιαφέρονται για την πορεία του ΠΑΣΟΚ και πολλοί ενεργοποιούνται.
Με το κόμμα και την Παράταξη που άλλαξε την Ελλάδα, και τη ζωή των Ελλήνων, με τη μεγάλη προσφορά και το έργο από τις Κυβερνήσεις του ΠΑΣΟΚ.

Σε αντίθεση με τις πολιτικές που ασκήθηκαν από άλλους και ιδιαίτερα με τα αδιέξοδα που συσσωρεύει η αποτυχημένη πολιτική της σημερινής Κυβέρνησης της Ν.Δ.

Όλα αυτά έχει πολύ μεγάλη σημασία και αξία να επιβεβαιωθούν με αντίστοιχη μεγάλη παρουσία και στις εκλογές του δεύτερου γύρου την Κυριακή 13 του Οκτώβρη.

Με το μήνυμα ότι είναι σταθερή η ενδυνάμωση και ο πρωταγωνιστικός ρόλος του ΠΑΣΟΚ για τις πολιτικές εξελίξεις στη χώρα μας.

Για όλους, για τον Πρόεδρο που θα εκλεγεί,για τους άλλους υποψηφίους, και για τον καθένα μας αποτελεί υποχρέωση η αξιοποίηση αυτής της δυναμικής που θα προκύψει μέσα και από μια νέα μεγάλη συμμετοχή και τις προσδοκίες που υπάρχουν.

Καλούμαστε να συμμετέχουμε όλοι, αρχίζοντας από την Κυριακή, στη συλλογική προσπάθεια για μια νέα πορεία, για το ΠΑΣΟΚ και τη Δημοκρατική Παράταξη. Με Ενότητα και Σύνθεση, με όλους παρόντες στην ολοκλήρωση της εναλλακτικής πρότασης, για την προοπτική προοδευτικής διακυβέρνησης από το ΠΑΣΟΚ στη χώρα μας.

Χρήστος Γκόκας
πρ. Βουλευτής
ΠΑΣΟΚ- ΚΙΝΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ