Δήμος Αρταίων

Συνεχίζονται τα έργα ασφαλτόστρωσης 1.900μ.σε Ράχη και Πολύδροσο
Συνεχίζονται κανονικά τα έργα ασφαλτόστρωσης 1.150μ. στην Ράχη και 750μ. στο Πολύδροσο, συμβάλλοντας έτσι στην εύκολη και ασφαλή μετακίνηση των κατοίκων και των αγροτών των περιοχών.
Στην περιοχή της Ράχης και του Πολυδρόσου, βρέθηκε πρόσφατα ο Δήμαρχος Αρταίων Χρ. Τσιρογιάννης, ο Αντιδήμαρχος Τεχνικών Έργων Δημήτρης Σφήκας, οι οποίοι συνομίλησαν με τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Πολυδρόσου Νίκο Μπαλάγκα και τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας Ράχης Ηλία Κοτρότσιο.
Στην επίσκεψη, διαπιστώθηκε η καλή εξέλιξη του έργου, το οποίο εξυπηρετεί κυρίως αγροτικές και κτηνοτροφικές επιχειρήσεις, εξασφαλίζοντας τους καλύτερη πρόσβαση στην εργασία τους και βελτιώνοντας συνολικά τις υποδομές στην περιοχή.

Υπεξαίρεση οχήματος στην Άρτα
Από το Τμήμα Ασφάλειας Άρτας ταυτοποιήθηκαν τα στοιχεία ημεδαπού, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία για υπεξαίρεση, που έγινε την 24-09-2021 σε περιοχή της Άρτας.
Ειδικότερα, ο κατηγορούμενος, με άγνωστο συνεργό του, αφού συμφώνησαν για την αγορά Ι.Χ.Φ. αυτοκινήτου από ημεδαπό, παρέλαβαν το όχημα, πλην όμως δεν κατέβαλαν το συμφωνημένο αντίτιμο, ενώ διέκοψαν κάθε επικοινωνία με τον πωλητή.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Άρτας.

Σύλληψη για κατοχή ναρκωτικών
Συνελήφθη στις 25-09-2021 το μεσημέρι σε περιοχή της Πρέβεζας, από αστυνομικούς του Τμήματος Ασφαλείας Άρτας ημεδαπός, κατηγορούμενος για κατοχή ναρκωτικών ουσιών.
Ειδικότερα, κατά τον αστυνομικό έλεγχο βρέθηκαν στην κατοχή του και κατασχέθηκαν (3) συσκευασίες με ακατέργαστη κάνναβη, συνολικού βάρους -12,47- γραμμαρίων.

Συζήτηση από την ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ: Ηπειρωτική αποδημία σήμερα
Η ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ διοργανώνει ανοικτή ΟΛΟΜΕΛΕΙΑ την ΚΥΡΙΑΚΗ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021 στις 10:30 π.μ. στο ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ, Κλεισθένους 15, 7ος όροφος.
Θα συζητήσουμε για την Ηπειρωτική αποδημία σήμερα και στο μέλλον.
Η Ολομέλεια θα διεξαχθεί με τη φυσική μας παρουσία και ταυτόχρονη διαδικτυακή σύνδεση.
Για όσους έλθουν θα ληφθούν όλα τα απαραίτητα υγειονομικά μέτρα (απολύμανση χώρων, αντισηπτικά, μάσκες, αποστάσεις).
Επειδή οι θέσεις είναι περιορισμένες και αυστηρά προσωπικές, παρακαλούμε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας μέχρι την Πέμπτη 30 Σεπτεμβρίου.
Όσοι επιλέξουν την διαδικτυακή σύνδεση, παρακαλούνται να το δηλώσουν μέχρι την Παρασκευή
1 Οκτωβρίου για τους σταλεί ο σχετικός σύνδεσμος.

ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Ιωαννίνων
Η Διοίκηση του Π.Γ.Ν.Ι. να σταματήσει τις διώξεις
Σε ανακοίνωση του Γραφείου Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ – Προοδευτική Συμμαχία Ιωαννίνων, αναφέρονται τα εξής: «Καταγγείλαμε τη Διοίκηση του Π.Γ.Ν.Ι για τα τις διώξεις εργαζομένων. Η απάντηση ήρθε από τη Δ.Α.Κ.Ε, πλειοψηφούσα παράταξη στο Σύλλογο Εργαζομένων του Νοσοκομείου, με την υπογραφή «Για το Δ.Σ. του Συλλόγου Εργαζομένων», επιβεβαιώνοντας έτσι την απόλυτη κομματικοποίηση, βαπτίζοντας μάλιστα τις δημόσιες καταγγελίες για διώξεις ως «εσωτερικές διεργασίες του Π.Γ.Ν.Ι».
Να τους θυμίσουμε όμως τις δικαστικές προσφυγές που είναι σε εξέλιξη από εργαζόμενους και το γεγονός ότι το ζήτημα έχει φτάσει με σχετική ερώτηση και στη Βουλή.
Καλούμε τέλος, για μια ακόμη φορά, τη Διοίκηση του Π.Γ.Ν.Ι. να σταματήσει τις διώξεις και την κομματοκρατία μιας και εκ του νόμου η αρμοδιότητα της διοίκησης του Νοσοκομείου της ανήκει».