Δήμος Αρταίων

Καταψήφιση προϋπολογισμού 2022 από τη “Δημοτική Αναγέννηση”

Η δημοτική παράταξη “Δημοτική Αναγέννηση” καταψήφισε τον προϋπολογισμό του Δήμου Αρταίων στην ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Σε ανακοίνωση που υπογράφει η επικεφαλής της παράταξης Τζένη Ταπραντζή, αναφέρονται τα εξής:
«Ο προϋπολογισμός του Δήμου για μια ακόμη φορά δεν βρίσκεται σε αναπτυξιακή τροχιά, δεν προβλέπει έργα με κοινωνικό πρόσημο, δεν προάγει τον τουρισμό στην περιοχή μας.
Η διοίκηση του Δήμου Αρταίων έχει βαλτώσει πλέον σε έργα ανάπτυξης, σε έργα πνοής, σε έργα που θα δώσουν πραγματικά μια ταυτότητα στο Δήμο έτσι ώστε να αυξήσουμε την επισκεψιμότητα στην περιοχή μας, να κάνουμε ευκολότερη την καθημερινότητα των συνδημοτών μας..

Η μεγάλη καθυστέρηση πληρωμών σε εργολάβους και σε προμηθευτές έχει ως αποτέλεσμα τα έργα να γίνονται με “ρυθμούς χελώνας”..
Ο όγδοος προυπολογισμός της συγκεκριμένης δημοτικής αρχής που φέρνει για ψήφιση στο Δημοτικό Συμβούλιο είναι “μιά από τα ίδια”..χωρίς προοπτική και μέλλον για τον τόπο μας..
Η Δημοτική Αναγέννηση, η δημοτική μας παράταξη, επιμένει και θα συνεχίσει να διεκδικεί και να απαιτεί ένα Δήμο με διαφορετική φιλοσοφία διοίκησης από τη σημερινή..
Για ένα Δήμο με προοπτική ανάπτυξης σε όλα τα επίπεδα..
Για τον πρωτογενή τομέα, για τον τουρισμό, για τα Πανεπιστήμια της περιοχής μας, για κοινωνική πολιτική..
χωρίς αυταρχισμό και σε συνεχή διάλογο με τους συνδημότες μας..
Είμαστε και θα είμαστε ΕΔΩ..
Το όραμα μας για μια άλλη ΑΡΤΑ, για μια ΑΡΤΑ με ταυτότητα και μέλλον επιμένουμε να το διεκδικούμε συνεχώς..»