Δημήτρης Βαρέλης: θα αγωνίζομαι για αυτόν τον τόπο με όλες μου τις δυνάμεις

«Φτάνοντας προς το τέλος της προεκλογικής περιόδου θα ήθελα να ευχαριστήσω όλους όσους με στηρίζουν σε αυτή την προσπάθεια για την επανεκλογή μου ως περιφερειακός σύμβουλος με τον συνδυασμό του Αλέξανδρου Καχριμάνη.» υπογραμμίζει σε δήλωσή του, λίγες ημέρες πριν ανοίξουν οι κάλπες, ο περιφερειακός σύμβουλος, πρώην αντιπεριφερειάρχης και εκ νέου υποψήφιος, με τον Αλέξανδρο Καχριμάνη, ο Δημήτρης Βαρέλης.
«Είναι ένας αγώνας που δόθηκε και δίνεται με αξιοπρέπεια και ήθος μακριά απο μίζερες αντιπαραθέσεις, στην διάρκεια της προεκλογικής περιόδου απέφυγα συστηματικά να απαντήσω σε οποιαδήποτε κακόβουλη ή υστερόβουλη κριτική προς το πρόσωπό μου επισημαίνει ο κ. Βαρέλης και συνεχίζει:

Ο συνδυασμός Αξιοβίωτη ανάπτυξη συνεχίζει με πρόγραμμα και αξίες για την επόμενη μέρα για να οδηγήσουμε την Ήπειρο στην ανάπτυξη και ευημερία . Είναι ο συνδυασμός των έργων και όχι των λόγων.
Όσο αφορά εμένα προσωπικά θα αγωνίζομαι για αυτόν τον τόπο με όλες μου τις δυνάμεις όπως έπραξα μέχρι τώρα. Πρέπει όλοι μαζί να εργαστούμε από κοινού για την Ήπειρο που επιθυμούμε.

Η Άρτα πρέπει και δικαιούται να είναι στην πρώτη θέση ανάπτυξης της Περιφέρειας και της χώρας διότι διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά εκείνα που απαιτούνται για να το πετύχει.
Μέχρι τώρα την πενταετία που πέρασε έγιναν πολλά και σημαντικά σε υποδομές και τέθηκαν οι βάσεις για την περαιτέρω ανάδειξη της Άρτας σε όλους τους τομείς από τον τουρισμό με την συντήρηση και ανάδειξη των μνημείων, στον πρωτογενή τομέα με το πρόγραμμα των νέων αγροτών, την προώθηση των ποιοτικών αγροτικών προϊόντων μέσω της συμμετοχής της Περιφέρειας Ηπείρου στις εκθέσεις.

Την προώθηση των προϊόντων προέλευσης και γεωγραφικής ένδειξης την ανάδειξη των ποιοτικών χαρακτηριστικών των τοπικών προϊόντων έναντι των αντίστοιχων άλλων περιοχών. Την προστασία του περιβάλλοντος και την αξιοποίηση του ως μοχλό ανάπτυξης. Στην μεταποίηση και τυποποίηση δίνεται ιδιαίτερη βαρύτητα ώστε να καρποθούμε την υπεραξία των ποιοτικών τοπικών προϊόντων. Θέλουμε την Ήπειρο των τεσσάρων εποχών στον τουρισμό διότι διαθέτουμε το περιβάλλον που μπορεί να στηρίξει πολλών μορφών τουρισμού.

Θα συνεχίσουμε με ζήλο και εργατικότητα κοντά στον πολίτη για να πετύχουμε ακόμα περισσότερα για το καλό αυτού του τόπου.
Θέλουμε την στήριξη ώστε να κερδίσουμε από την πρώτη Κυριακή των εκλογών, για μια ισχυρή περιφερειακή αρχή που θα συνεχίσει το έργο με ανοιχτές τις πόρτες και κοντά στον Ηπειρώτη. Είμαστε η ομάδα που διαθέτει την εμπειρία και την γνώση σε συνδυασμό με την φρεσκάδα των νέων ανθρώπων. Θέλουμε όλους τους Ηπειρώτες δίπλα μας γιατί αύριο θα είμαστε πάλι όλοι μαζί. Όλοι μαζί για την Άρτα που θέλουμε
Όλοι μαζί για την Ήπειρο που μπορούμε με την Αξιοβίωτη ανάπτυξη Ηπείρου και με περιφερειάρχη τον Αλέξανδρο Καχριμάνη.