Δημήτρης Παπαγεωργίου: Μήνυμα νίκης με τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου της παράταξης «Γιάννενα -Νέα Εποχή»

Χαρακτηριστικά μεγάλης ανοιχτής συγκέντρωσης πήρε η εκδήλωση για την επίσημη έναρξη λειτουργίας του εκλογικού κέντρου της παράταξης «Γιάννενα- Νέα Εποχή».
Όπως σημειώνεται σε ανακοίνωση της παράταξης, «Η παρουσία του κόσμου ήταν εντυπωσιακή ενώ ιδιαίτερη αναφορά αξίζει στους νέους που έδωσαν μαζικό παρών. Νέες και νέοι με μπλουζάκια της παράταξης υποδέχθηκαν τους πολίτες διανέμοντας το πρόγραμμα και κλαδάκια ελιάς με το qr code που οδηγεί στην ιστοσελίδα της παράταξης.
Ο Δήμαρχος Δημήτρης Παπαγεωργίου καλωσόρισε τους πολίτες τονίζοντας ότι η μαζική τους παρουσία αποτελεί μήνυμα μεγάλης νίκης.
Ο κ. Παπαγεωργίου τόνισε ότι η παράταξη «Γιάννενα Νέα Εποχή» αποτελεί την μεγάλη αυτοδιοικητική δύναμη που δημιουργήθηκε από πολίτες πέρα και πάνω από κόμματα και διαχωριστικές γραμμές.
Η παράταξη μεγάλωσε και σήμερα ανοίγει νέους ορίζοντες για την περιοχή με σκοπό να οδηγήσει τα Γιάννενα στην ευρωπαϊκή πρωτοπορία.

«Η ένταξή μας στις 100 ευρωπαικές, κλιματικά ουδέτερες πόλεις, άνοιξε την πύλη. Και δείχνει τον δρόμο για να βρισκόμαστε στο ευρωπαϊκό προσκήνιο μέχρι το 2030.Η ένταξή μας αυτή, σημαίνει πολλούς και σημαντικούς πόρους, κατευθείαν από την Ευρώπη. Για να αλλάξουν ριζικά και ουσιαστικά τα Γιάννενα. Για να αλλάξουν και οι νοοτροπίες μας. Είναι το διαβατήριο για το μέλλον όλων μας. Το δικό μας και κυρίως των παιδιών μας» υπογράμμισε ο Δήμαρχος.
Ο κ. Παπαγεωργίου αναφέρθηκε στις μεγάλες αλλαγές που συντελούνται στα Γιάννενα και την ευρύτερη περιοχή όπως και στις προοπτικές που ανοίγονται.
Καταλήγοντας ο κ. Παπαγεωργίου υπογράμμισε: «Η παράταξή μας, η μεγάλη αυτοδιοικητική παράταξη, είναι αυτή που ενώνει. Η νίκη της θα είναι νίκη όλων των Γιαννιωτών. Μία υπόσχεση δίνω ενώπιον όλων σας. Να καταθέσω όλες μου τις δυνάμεις για να πετύχει η προσπάθεια αυτή. Γνώμονάς μου θα είναι πάντα και μόνο το καλό της πόλης και των πολιτών της Θα είμαι δίπλα σε κάθε πολίτη τόσο για τα μεγάλα όσο και για τα μικρά προβλήματα της καθημερινότητας».