Δημήτρης Χουλιάρας: θα κατέλθουμε ξανά στις εκλογές του Επιμελητηρίου

Την απόφαση να κατέλθει ξανά στις εκλογές του Επιμελητηρίου Άρτας, η παράταξη ”Επιμελητηριακή Αλλαγή ” ανακοίνωσε ο επικεφαλής της και νυν Αντιπρόεδρος του Επιμελητηρίου Δημήτρης Χουλιάρας.
«Να σας ανακοινώσουμε ότι η Επιμελητηριακή Αλλαγή θα κατέλθει στις τρέχουσες Επιμελητηριακές εκλογές τον Δεκέμβριο του 2022» είπε ο επικεφαλής της παράταξης Δημ. Χουλιάρας.
Παράλληλα ο κ. Χουλιάρας δήλωσε πως άρουν «την στήριξη μας στο πρόσωπο του Γιάννη Γκολομάζου ως Προέδρου του Επιμελητηρίου Άρτας» επειδή δεν τηρήθηκε –σύμφωνα με τον κ. Χουλιάρα- μια συμφωνία που έλεγε πως θα υπήρχε εναλλαγή στη θέση του προέδρου του Επιμελητηρίου.

Όπως είπε ο κ. Χουλιάρας, « Θεωρούμε την άρνηση εφαρμογής της συμφωνίας UNFAIR και δεν συνάδει με τα δημοκρατικά πιστεύω της παράταξης μας, έτσι είμαστε στην δυσάρεστη θέση να άρουμε ως συνδυασμός την στήριξη μας στο πρόσωπο του Γιάννη Γκολομάζου ως Προέδρου του Επιμελητηρίου Άρτας».
Παρόλα αυτά ο Δημ. Χουλιάρας δήλωσε ότι «Θα συνεχίζουμε να προσφέρουμε από τις θέσεις ευθύνης που έχουμε με γνώμονα την εύρυθμη λειτουργία του Επιμελητηρίου. Πλέον θα αποφασίζουμε ως συνδυασμός και όχι ως συνεργαζόμενη συνδιοίκηση , θα βγάζουμε Δελτία Τύπου με τις προτάσεις και τις αποφάσεις μας .
Από τις θέσεις που έχει η παράταξη μας στο ΔΣ, δηλαδή του Αντιπροέδρου ,του Γραμματέα και του υπεύθυνου Γ.Ε.Μ.Η ,θα συνεχίσει να είναι στυλοβάτης αλλά και εγγυητής για τη σωστή λειτουργία του Επιμελητηρίου υπερασπίζοντας τα συμφέροντα των μελών συναδέλφων μας» .