Δημαρχείο Ζηρού: Κλειστό από χτες λόγω απολυμάνσεων μετά το θετικό κρούσμα COVID 19

Κλειστό παρέμεινε χτες το δημαρχείο Δήμου Ζηρού στη Φιλιππιάδα, προκειμένου να πραγματοποιηθεί απολύμανση, έπειτα από τη επιβεβαίωση θετικού κρούσματος COVID 19 σε υπάλληλο, που βρισκόταν σε άδεια. Ο Δήμος βρίσκεται σε διαρκή συνεννόηση με τη διεύθυνση δημόσιας Υγείας της Περιφέρειας Ηπείρου και τον ΕΟΔΥ για περαιτέρω οδηγίες, ενώ κλιμάκιο του ΕΟΔΥ ιχνηλατεί τις στενές επαφές του ατόμου που βρέθηκε θετικό στον κορωναϊό και θα πραγματοποιήσει τεστ σε υπαλλήλους του Δήμου.
Υπογραμμίζουμε ότι ο Δήμος ζήτησε από τις αρμόδιες υπηρεσίες να τηρηθούν όλα τα πρωτόκολλα υγιεινής και ασφάλειας, προκειμένου κανένας εργαζόμενος και πολίτης να μην τεθεί σε κίνδυνο.
Η υγεία είναι η πρώτιστη προτεραιότητα όλων μας. Οι υπηρεσίες του Δημαρχείου θα επαναλειτουργούν κανονικά από σήμερα Πέμπτη 8 Οκτωβρίου.

Δήμος Νικολάου Σκουφά
Διαδικτυακή ημερίδα ενημέρωσης των ελαιοπαραγωγών
Μια ακόμη σημαντική ημερίδα ενημέρωσης των ελαιοπαραγωγών του δήμου Νικολάου Σκουφά θα διεξαχθεί στο πλαίσιο του έργου OLIVE CULTURE του Ευρωπαϊκού προγράμματος διασυνοριακής συνεργασίας INTERREG ΕΛΛΑΔΑ – ΑΛΒΑΝΙΑ.Η εκπαιδευτική εκδήλωση, με κύρια θέματα την επισήμανση την πιστοποίηση και την προώθηση ελαιοκομικών προϊόντων, θα πραγματοποιηθεί διαδικτυακά την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου με ώρα έναρξης 19:30.Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να συμμετάσχουν στην εκδήλωση εισερχόμενοι μέσω της ιστοσελίδας του δήμου Νικολάου Σκουφά (www.nskoufas.gr) ή πληκτρολογώντας την παρακάτω ηλεκτρονική διεύθυνση: http://tegeo.teiep.gr/projects/1254-oc

Δήμος Ηγουμενίτσας
Ένταξη του έργου με τίτλο «Έργα διευθέτησης ρέματος Γκούρας»
Ένα ακόμη έργο αντιπλημμυρικής προστασίας του Δήμου Ηγουμενίτσας εντάχθηκε στο ΕΣΠΑ 2014-2020(ΑΔΑ: ΩΑ3Ε7Λ9-8Ψ6). Το έργο με τίτλο «Έργα διευθέτησης ρέματος Γκούρας» αποτελεί μια ακόμη πρωτιά του Δήμου Ηγουμενίτσας, αφού είναι εκείνο με τον μεγαλύτερο προϋπολογισμό, ύψους8.903.531,75€. Το φυσικό αντικείμενο της πράξης αφορά στη διευθέτηση οριοθετημένου τμήματος του ρέματος Γκούρας, εντός του εγκεκριμένου σχεδίου πόλης οικισμού Νέας Σελεύκειας του Δήμου Ηγουμενίτσας, σε μήκος 1.738 μ, προκειμένου να αποτραπεί η εκδήλωση πλημμυρικών φαινομένων.

Πρόκειται για ένα αναπτυξιακό έργο υψίστης σημασίας, αποτέλεσμα της συντονισμένης προσπάθειας της Δημοτικής Αρχής και των Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου, που θα θωρακίσει αντιπλημμυρικά την περιοχή της Νέας Σελεύκειας, δίνοντας οριστική λύση στην επιτακτική ανάγκη αντιμετώπισης πλημμυρικών φαινομένων.Ο Δήμος Ηγουμενίτσας στοχευμένα και μεθοδικά, θα συνεχίσει να εξαντλεί κάθε περιθώριο πιθανής χρηματοδότησης για την δημιουργία έργων υποδομών, έργων που θα οχυρώσουν την περιοχή μας από πλημμυρικά φαινόμενα και θα βελτιώσουν την ποιότητα ζωής όλων μας.

 

ΑΛΛΑΓΗ ΤΗΛΕΦΩΝΟΥ ΤΟΥ ΓΡΑΦΕΙΟΥ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΩΝ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ
Σας ενημερώνουμε ότι ο αριθμός τηλεφώνου του γραφείου μας άλλαξε, πλέον μπορείτε να μας καλείτε στο 26514-40613