Διέθεσε τα έξοδα κίνησης για το Κ.Υ. Βουργαρελίου

Ο πρόεδρος της Τ.Κ. Παλαιοκάτουνου Δημήτρης Σπανός διέθεσε τα έξοδα κίνησης που λαμβάνει ως πρόεδρος της κοινότητας Παλαιοκάτουνου, σε αγορά χρήσιμων υλικών στο Κ.Υ. Βουργαρελίου. Στη δήλωση που έκανε αναφέρει: «Προ ολίγων ημερών δεσμεύτηκα ότι θα καταθέσω το 50% των εξόδων κίνησης των 2 επόμενων μηνών ως αιρετός προκειμένου να συνεισφέρω στο ελάχιστο που μπορώ για το καλό του τόπου μου που δοκιμάζεται απ την πανδημία. Κατόπιν συνεννόησης με τον κ. Τσέτη Νικόλαο διευθυντή του Κ.Υ. Βουργαρελίου, όσο και με τον πρόεδρο Τ.Κ. Δίστρατου, Γιώργο Ντάλα, που ακολουθήσαμε αυτή την πρωτοβουλία, προβήκαμε στην αγορά χαρτικών και υγειονομικού υλικού τα οποία κ παραδώσαμε στο Κ.Υ. Βουργαρελίου, τόσο για το υγειονομικό προσωπικό, όσο κ για τους δημότες όταν το χρειαστούνε. Σκεφτήκαμε πως έτσι κ τα χρήματα μένουμε στον τόπο μας αλλά το κυριότερο ενισχύουμε όσο μπορούμε το Κ.Υ του ορεινού μας Δήμου. Μας ευχαρίστησε από καρδιάς κ τον διαβεβαιώσαμε πως ότι κ αν χρειαστεί στον βαθμό που μπορούμε κ περνά απ’το χέρι μας θα το κάνουμε για το καλό των πολιτών πάνω απ’όλα!

Εθελοντική αιμοδοσία Τρίτη 12 Μαΐου και Πέμπτη 21 Μαΐου στην Κεντρική Πλατεία Ιωαννίνων
Συνεχίζονται οι Εθελοντικές Αιμοδοσίες στην πόλη των Ιωαννίνων για την κάλυψη των αναγκών σε αίμα. Στο πλαίσιο αυτό το Νοσοκομείο «Χατζηκώστα» προγραμμάτισε δύο ακόμη, στο χώρο των iso box, μπροστά από το Διοικητήριο της Περιφέρειας Ηπείρου, στην κεντρική πλατεία Ιωαννίνων.
Η πρώτη θα διενεργηθεί την Τρίτη 12 Μαΐου και η δεύτερη την Πέμπτη 21 Μαΐου 2020, από ώρες 9.00 π.μ. έως 3 μ.μ..
Η Περιφέρεια Ηπείρου γνωρίζοντας ότι η εθελοντική αιμοδοσία είναι μέγιστη πράξη ανθρωπιάς και αλληλεγγύης, καλεί για άλλη μια φορά τους εθελοντές αιμοδότες να προσέλθουν και στις δύο αυτές αιμοληψίες.

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΚΑΛΩΝ ΚΑΙ ΝΗΠ/ΓΩΝ Ν. ΑΡΤΑΣ 
Κινητοποίηση για το πολυνομοσχέδιο στην Παιδεία και για τις κάμερες στις τάξεις
Ανακοίνωση εξέδωσε ο Σύλλογος Δασκάλων και Νηπ/γων Ν. Άρτας σχετικά με την κινητοποίηση για το πολυνομοσχέδιο στην Παιδεία και για τις κάμερες στις τάξεις
Στην ανακοίνωση του Δ.Σ. που υπογράφουν η Πρόεδρος Λάμπρου Δήμητρα ο Γενικός Γραμματέας Παλαιοδήμος Γεώργιος αναφέρουν:
«Συναδέλφισσες, συνάδελφοι,
Για ακόμη μια φορά Κυβέρνηση και Υπουργείο Παιδείας έδειξαν ξεκάθαρα τον απαράδεκτο και αντιδημοκρατικό τρόπο με τον οποίο έχουν αποφασίσει να ασκούν την αντιεκπαιδευτική πολιτική τους στον ευαίσθητο χώρο της εκπαίδευσης, στρέφοντας εναντίον της όχι μόνο τους εκπαιδευτικούς αλλά τους γονείς των μαθητών μας και συνολικά την κοινωνία.
Είναι η στιγμή που πρέπει σύσσωμος ο κλάδος να πει ένα μεγάλο ΟΧΙ σε όποιους αποφασίζουν για εμάς χωρίς εμάς.
Απαιτούμε την άμεση απόσυρση του αντιεκπαιδευτικού πολυνομοσχεδίου.
Λέμε ΟΧΙ στην χρήση καμερών στις σχολικές τάξεις. Λέμε ΟΧΙ στον σχολικό «Big Brother»
Το Δ.Σ. του Συλλόγου Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ν. Άρτας σας καλεί στην κινητοποίηση – παράσταση διαμαρτυρίας που θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 13 Μαΐου και ώρα 12:00 στη Διεύθυνση Π.Ε. Άρτας, τηρώντας όλα τα απαραίτητα μέτρα υγιεινής.
ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΣΥΣΠΕΙΡΩΜΕΝΟΙ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΜΕ».

Ηπειρώτικα Αυγά: Παστεριωμένο 100% Ασπράδι Αυγού…με Ονομασία Προέλευσης!
Τα Ηπειρώτικα Αυγά της Πτηνοτροφικής Ιωαννίνων Α.Ε. προσφέρουν στην ελληνική αγορά τη Νο1 πηγή πρωτεΐνης από φρέσκα αυγά με ονομασία προέλευσης!
Το παστεριωμένο 100% ασπράδι αυγού κυκλοφορεί στην αγορά από τα Ηπειρώτικα Αυγά σε χαρτοκυτίο Pure Pak για τη διασφάλιση της ασφάλειας του προϊόντος και της υγείας των καταναλωτών ενώ διατηρείται στους 0–3 0C για 35 ημέρες από την παραγωγή του. Η συσκευασία διατίθεται στη λιανική αγορά στα 500ml και είναι κατάλληλη προς κατανάλωση οπουδήποτε κι αν βρίσκεστε.
Το υψηλής διατροφικής αξίας ασπράδι αυγού, με ονομασία προέλευσης, δεν περιέχει γλουτένη, συντηρητικά και λιπαρά ενώ αποτελεί την καλύτερη πηγή πρωτεϊνών καθώς καλύπτει τις καθημερινές ανάγκες του ανθρώπινου οργανισμού. Επιπλέον, με το ασπράδι των Ηπειρώτικων Αυγών δημιουργείτε τις πιο healthy συνταγές όπως ομελέτες, μαρέγκες, μους και σνακς καθώς και τα πιο απολαυστικά κρύα ροφήματα.
Το 100% υγρό ασπράδι αυγού των Ηπειρώτικων Αυγών είναι ο σύμμαχος σας για ισορροπημένη διατροφή και ευεξία!