Διανομή δεμάτων με τρόφιμα από το Τμήμα Άρτας του Ε.Ε.Σ

Συνεχίζεται από το Τμήμα Άρτας του Ε.Ε.Σ η διανομή δεμάτων αγάπης με τρόφιμα προς τις οικονομικά αδύναμες οικογένειες συμπολιτών μας, όπως γίνεται κάθε χρόνο στις παραμονές των μεγάλων εορτών.
Ήδη έχουν διανεμηθεί 220 δέματα και υπολογίζεται ότι θα δοθούν συνολικά περί τα 240 όσα από την αρχή είχαν τεθεί σαν ελάχιστος στόχος.
Η βοήθεια αυτή συγκεντρώθηκε από προσφορές της Κεντρικής Διοίκησης του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού καθώς και επιχειρήσεων και συμπολιτών μας οι οποίοι με περίσσεια κοινωνικής ευαισθησίας συνεισέφεραν περισσότερο ή λιγότερο σε αυτή την προσπάθεια.
Ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά τους:
1. Την Κεντρική Διοίκηση του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού που πρώτη μας έστειλε σημαντική ποσότητα τροφίμων.
2. Την Αστυνομική Δ/νση Άρτας η οποία συγκέντρωσε από τα στελέχη της και προσέφερε αρκετά ικανοποιητική ποσότητα τροφίμων.
3. Το Τοπικό Εργοστάσιο της ΙΟΝ, που μας προσέφερε επίσης αξιόλογη ποσότητα από τα είδη παραγωγής του.
4. Την Τράπεζα Τροφίμων Ηπείρων που για άλλη μια φορά μας προσέφερε αρκετά είδη κατάλληλα για την περίσταση.
Πρέπει όμως να επισημάνουμε ότι οι ανάγκες των συνανθρώπων μας που χρειάζονται βοήθεια, όπως είναι αυτονόητο δεν περιορίζονται μόνο στις ημέρες αυτές και για αυτό η προσπάθεια στήριξής τους από το Τμήμα μας είναι συνεχής και στον τομέα της διατροφής και στον εξίσου ή και πιο αναγκαίο πολλές φορές τομέα της ιατροφαρμακευτικής τους περίθαλψης.
Μαζί με τις ευχαριστίες μας σε όσους στηρίζουν την προσπάθειά μας ευχόμαστε σε όλους Καλές Γιορτές και Καλή Νέα Χρονιά με Ειρήνη, Αγάπη, Αλληλοβοήθεια, Πρόοδο και Ευημερία για όλους.