Διανομή Κάδων Κομποστοποίησης στη Βλαχέρνα Άρτας

Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά για το περιβάλλον μας!

Πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 4 Ιουλίου 2024, από το Δήμο Αρταίων και την Υπηρεσία Καθαριότητας, η διανομή κάδων κομποστοποίησης στη Βλαχέρνα. Μετά την επιτυχή διανομή των πρώτων 70 κάδων στην Κοινότητα Βίγλας στις αρχές Ιουνίου 2024, συνεχίζεται η διανομή κάδων σε νοικοκυριά και σε άλλες περιοχές του Δήμου, συμπεριλαμβανομένης της Βλαχέρνας.

Οι κάδοι κομποστοποίησης διατίθενται δωρεάν σε κατοίκους περιοχών του Δήμου με λιγό-τερους από 500 κατοίκους, όπου υπάρχουν μονοκατοικίες με κήπο ή και παρτέρια. Οι δι-καιούχοι θα έχουν τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν άμεσα το παραγόμενο υλικό για τον εμπλουτισμό του εδάφους τους.

Ο Δήμος Αρταίων καλεί τους δικαιούχους – κατοίκους της Βλαχέρνας που για οποιοδήποτε λόγο, δεν προμηθεύτηκαν τον κάδο τους και επιθυμούν να συμμετάσχουν σε αυτήν την οικολογική πρωτοβουλία, να επικοινωνήσουν με το τηλέφωνο 2681072910 ή να προσέλθουν στο Αμαξοστάσιο του Δήμου για να προμηθευτούν τον κάδο κομποστοποίησης.

Η κομποστοποίηση είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για την ανακύκλωση οργανικών αποβλή-των και την παραγωγή σπιτικού λιπάσματος.

Για περισσότερες πληροφορίες και για την υποβολή αιτήσεων, επικοινωνήστε με το Τμήμα Καθαριότητας του Δήμου Αρταίων στο τηλέφωνο: 2681362266, κα. Αγγελική Λιάγκα.
Μαζί μπορούμε να κάνουμε τη διαφορά για το περιβάλλον μας!