Διανομή τροφίμων από το Κοινωνικό Παντοπωλείο του Δήμου Αρταίων

Τετάρτη 24 Νοεμβρίου και Παρασκευή 26 Νοεμβρίου 2021 θα πραγματοποιηθεί διανομή τροφίμων και προϊόντων προσωπικής υγιεινής στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου Αρταίων.
Ο Δήμος Αρταίων συνεχίζοντας την έμπρακτη συμπαράσταση και την κοινωνική του προσφορά, πραγματοποιεί την Τετάρτη 24/11/2021 και την Παρασκευή 26/11/2021, διανομή τροφίμων και προϊόντων προσωπικής υγιεινής στους δικαιούχους του Κοινωνικού Παντοπωλείου του Δήμου. Η διανομή θα πραγματοποιηθεί από τις 10:00 το πρωί έως 14:00 το μεσημέρι, στις εγκαταστάσεις του Κοινωνικού Παντοπωλείου, που βρίσκονται στην οδό Αρτινών Πεσόντων.
Τα είδη που θα διανεμηθούν στους ωφελούμενος του Κοινωνικού Παντοπωλείου είναι : αλεύρι, ζυμαρικά, φασόλια, ρύζι, τοματοχυμός, ζάχαρη, αλάτι, υγρό πιάτων, σαμπουάν. Στις οικογένειες που υπάρχουν ανήλικα μέλη δίνονται 3 τεμ. γάλα εβαπορέ (κουτί) για κάθε ανήλικο μέλος.
Επίσης θα διανεμηθεί μία δωροεπιταγή(10€) της Εταιρείας «ΑΒ Βασιλόπουλος» σε κάθε εγκεκριμένο ωφελούμενο του Κοινωνικού Φαρμακείου.