Διεθνή συστήματα στο στοίχημα με τον Άρχοντα

Πολλοί έχουν κάνει στο Arxondasbet.com την ερώτηση: «Υπάρχει άραγε κάποιο αλάνθαστο σύστημα στο στοίχημα;». Η απάντηση είναι απλή …όχι.

Όταν μιλάμε για στοίχημα αναφερόμαστε σε τυχερό παιχνίδι, κοινώς σε τζόγο. Και σε αυτό το πεδίο δεν υπάρχει τίποτα σίγουρο, τίποτα αλάνθαστο. Τα πάντα έχουν ρίσκο και κανένα σύστημα δεν είναι εγγυημένο.
Και θα αναρωτηθεί κάποιος: «Μα τόσες θεωρίες υπάρχουν; Καμία δεν έχει εφαρμογή; Καμία δεν θα με πληρώσει;». Αυτό είναι ένα άλλο ερώτημα, τελείως διαφορετικό από το προηγούμενο. Θεωρίες και συστήματα υπάρχουν και μάλιστα μπορούν να βοηθήσουν. Αλλά κι αυτά δεν εγγυούνται κέρδος. Βοηθούν προς αυτήν την κατεύθυνση. Πρέπει όμως να τα γνωρίζετε καλά, να τα εφαρμόσετε με πειθαρχία και να ξέρετε τις κακοτοπιές τους. Γιατί κι αυτές υπάρχουν.

Ένα ζωντανό παράδειγμα συστήματος στο στοίχημα σας παρουσιάζει -δωρεάν οπως πάντα- ο Άρχοντας από αυτή τη σαιζόν με ταμείο και είναι το Σύστημα 10 Άρχοντας! Σε αυτόν τον οδηγό λοιπόν θα σας παρουσιάσουμε τις τέσσερις πιο σημαντικές θεωρίες στοιχήματα, όσο πιο περιεκτικά μπορούμε, αλλά συνάμα με τη μεγαλύτερη δυνατή σαφήνεια.

Martingale ή διπλασιασμός

Εμπνευστής του ένας μέγας γυναικοκατακτητής, ο Giacomo Casanova. Στις λέσχες όμως τον ήξεραν ως Henry Martingale. Έτσι συστήνονταν στην Αγγλία όπου διέπρεψε και ως μέγας κυνηγός της τύχης. Το Martingale είναι γνωστό και ως μέθοδος διπλασιασμού. Ορίζεις ένα αρχικό ποντάρισμα με απόδοση πάντα στο 2.00. Αν χάσεις διπλασιάζεις. Αν κερδίσεις μένεις στο ίδιο. Αν κερδίσεις αλλά έχεις ανέβει πολύ ψηλά σε ποσό, πάλι επιστρέφεις στη βάση και όχι στο προηγούμενο ποντάρισμα. Ας το δούμε με ένα παράδειγμα για να γίνει πιο κατανοητό θέτοντας ως αρχικό ποντάρισμα τα 10€.

1ο Ποντάρισμα: 10€/Κερδισμένο

2ο Ποντάρισμα: 10€/Κερδισμένο

3ο Ποντάρισμα: 10€/Χαμένο

4ο Ποντάρισμα: 20€/ Χαμένο

5ο Ποντάρισμα: 40€/ Χαμένο

6ο Ποντάρισμα: 80€/ Χαμένο

7ο Ποντάρισμα: 160€/ Χαμένο

8ο Ποντάρισμα: 320€/ Κερδισμένο

9ο Ποντάρισμα: 10€/Κερδισμένο

10ο Ποντάρισμα: 10€/Κερδισμένο

Συμπέρασμα: Είναι πολύ επιθετικό σύστημα. Μετά από μόλις πέντε χαμένα στοιχήματα, χρειάστηκε να ποντάρουμε 320€, ενώ το αρχικό ποντάρισμα ήταν 10€. Μας έδωσε κέρδος 50€ με 50% επαλήθευση, αλλά κανείς δεν θα μπορούσε να μας εγγυηθεί ότι ο μπουκ θα δεχόταν ποντάρισμα στα 320€. Επίσης δημιουργεί μία ψευδαίσθηση κέρδους. Δηλαδή όταν κερδίζεις 320€, ουσιαστικά το κέρδος σου είναι πάλι 10€, αφού έχεις καλύψει τα 310€ που έχεις χάσει με τα προηγούμενα πέντε χαμένα στοιχήματα. Αν δεν είσαι έμπειρος αρκετά ενθουσιάζεται με το ποσό, αλλά αυτό είναι πλασματικό. Γενικότερα μπορεί να αδειάσει εύκολα την κάβα σου και να προκαλέσει πανικό. Το καλό είναι πως είναι απλό στη χρήση, πολύ κατανοητό και ουσιαστικά δεν θέλει διάβασμα και γνώσεις. Επιλέγεις απόδοση 2.00 και παίζεις.

D‘ Alembert

Μία θεωρία στα τυχερά παιχνίδια και στο στοίχημα εμπνευσμένη από έναν άνθρωπο του πνεύματος, έναν μεγάλο επιστήμονα τον Jean-Baptiste le Rond d’Alembert. Εξέδωσε τον 18ο αιώνα μαζί με τον Diderot την περίφημη «Εγκυκλοπαίδεια», ενώ ήταν μαθηματικός, θεωρητικός της μουσικής, φυσικός και φιλόσοφος. Η θεωρία D’Alembert βρήκε πρώτα εφαρμογή στις ρουλέτες των Παρισίων, μετά πέρασε και στο στοίχημα σε αγορά δύο επιλογών, όπως και το Martingale και επίσης με απόδοση 2.00.

Βασίστηκε στην αρμονία που υπάρχει στη φύση και στη λεγόμενη ισορροπία. Αυτό βρίσκει εφαρμογή στο στοίχημα ως εξής: σε μακροχρόνια πονταρίσματα, για παράδειγμα σε 100 under/over, το ποσοστό θα κάτσει σχεδόν στο 50-50. Αν κερδίσεις κρατάς το ίδιο ποντάρισμα. Αν χάσεις το αυξάνεις, καθώς σύμφωνα με την ισορροπία της φύσης, θα έχεις περισσότερες πιθανότητες να κερδίσεις στο επόμενο. Αν κερδίσεις, πάλι κατεβαίνεις προς τα κάτω σε ποσό με βάση το αρχικό σου ποντάρισμα. Ας δούμε κι εδώ ένα παράδειγμα με αρχικό ποσό τα 5€:

1ο Ποντάρισμα: 5€/ Χαμένο

2ο Ποντάρισμα: 10€/ Χαμένο

3ο Ποντάρισμα: 15€/ Κερδισμένο

4ο Ποντάρισμα: 10€/ Χαμένο

5ο Ποντάρισμα: 15€/ Χαμένο

6ο Ποντάρισμα: 20€/ Κερδισμένο

7ο Ποντάρισμα: 15€/ Χαμένο

8ο Ποντάρισμα: 20€/ Κερδισμένο

9ο Ποντάρισμα: 15€/ Χαμένο

10ο Ποντάρισμα: 20€/ Κερδισμένο

Συμπέρασμα: Με ποσοστό 40% επαλήθευσης υπάρχει κέρδος 5€. Αυτό είναι ιδιαίτερα θετικό, αφού είναι ευνόητο, ότι αν είχαμε περισσότερες εύστοχες προβλέψεις, τότε θα καρπωνόμασταν και μεγαλύτερο όφελος. Το θετικό σε σχέση με το martingale, είναι ότι δεν αδειάζει εύκολα η κάβα, αφού το ποσό αργεί να ανέβει, ακόμη και μετά από μεγάλο χαμένο σερί. Δεν δίνει όμως και πολλά κέρδη από την άλλη, αφού είναι πολύ πιο συντηρητικό. Οπότε αν επιζητείς κάτι τέτοιο, η μέθοδος του D’Alembert δεν είναι κατάλληλη για σένα.

Πώς να χρησιμοποιήσετε τις ανωτέρω θεωρίες στοιχήματος;

Αφού βεβαιωθείς ότι έχεις κατανοήσει πλήρως ότι έχεις διαβάσει δεν είναι ανάγκη να ρισκάρεις άμεσα τα χρήματά σου. Μπορείς να παίξεις δοκιμαστικά κρατώντας το δικό σου αρχείο. Εφάρμοσε πρώτα το Martingale για παράδειγμα, μετά το D‘ Alembert, κατόπιν το Labouchere και τέλος την ακολουθία Fibonacci. Αν θέλεις δοκίμασε και το έτοιμο Σύστημα 10 που σου ετοιμάζει ο Άρχοντας.

Όρισε την εικονική σου κάβα, διάλεξε πονταρίσματα, κράτα ταμείο για όση χρονική διάρκεια θα εφαρμόσεις την κάθε μία. Αυτός είναι ο πλέον ασφαλής τρόπος για να δεις τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα της κάθε θεωρίας, εφαρμόζοντας την στην πράξη. Μετά θα είσαι έτοιμος για το πραγματικό παιχνίδι, χρησιμοποιώντας ή όχι κάποια ή κάποιες από τις συγκεκριμένες θεωρίες.

Σε όλες όμως τις θεωρίες υπάρχει μία λέξη που δεν πρέπει να ξεχνάς…Πειθαρχία. Χωρίς αυτήν δεν μπορείς να εφαρμόσεις καμία θεωρία και αν προσπαθήσεις να το πράξεις κατά το δοκούν, τότε οι χρηματικές σου απώλειες θα είναι σημαντικές.

Για περισσότερα συστήματα στο στοίχημα και τρόπους να κερδίσεις επισκεφθείτε το Arxondasbet.com το αρχαιότερο σίτε -από το 2000- Δωρεάν προγνωστικών στην Ελλάδα. Διαβάστε ακόμα τα διάσημα προγνωστικά του Άρχοντα με καθημερινές αναλύσεις και μοναδικά στατιστικά στα παιχνίδια ημέρας. Παράλληλα θα βρείτε αξιολογήσεις για όλες τις νόμιμες στοιχηματικές και online casino στην Ελλάδα, ενώ δείτε ακόμα το κανάλι μας στο Youtube ArxondasBet και ακολουθήστε μας στα social media.

Ο Άρχοντας του στοιχήματος