Δυναμικές επαφές του Δημάρχου Αρταίων, στην 88η ΔΕΘ

Συνεργασίες και προοπτικές για την Άρτα

Συναντήσεις του Χριστόφορου Σιαφάκα με κυβερνητικά στελέχη

Σειρά συναντήσεων με κυβερνητικά και αυτοδιοικητικά στελέχη, είχε ο Δήμαρχος Αρταίων Χριστόφορος Σιαφάκας κατά την επίσκεψη στην 88η Διεθνή Έκθεση Θεσσαλονίκης.

Ο Δήμαρχος Αρταίων βρέθηκε στην συμπρωτεύουσα, περιηγήθηκε στα περίπτερα της Έκθεσης και πραγματοποίησε σειρά συναντήσεων με κυβερνητικά και αυτοδιοικητικά στελέχη και με υπηρεσιακούς παράγοντες διαφόρων φορέων και υπουργείων.

Ανταποκρινόμενος σε πρόσκληση του προέδρου του Επιμελητηρίου Άρτας, Γιάννη Γκολομάζου, αλλά και του Προέδρου του Πτηνοτροφικού Συνεταιρισμού Άρτας, Δημήτρη Πετανίτη, επισκέφθηκε τα περίπτερα όπου είχε συναντήσεις με επιχειρηματίες της Άρτας και της Ηπείρου, τονίζοντας τη σημαντικότητα της συμμετοχής Αρτινών επιχειρήσεων στην Έκθεση και της προβολής των προϊόντων της περιοχής.

Στο Περίπτερο του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων, συναντήθηκε με στελέχη των Ειδικών Υπηρεσιών Στρατηγικού Σχεδιασμού Κοινής Αγροτικής Πολιτικής 2023-2027, καθώς και με στελέχη της Ειδικής Υπηρεσίας Διαχείρισης Ε.Π. Αλιείας και Θάλασσας.
Στο περίπτερο του υπουργείου Οικονομικών, συναντήθηκε με τον υπουργό Κ. Χατζιδάκη και με το Γενικό Γραμματέα κ. Γ. Ζερβό, υπεύθυνο για τα προγράμματα ΕΣΠΑ.

Στο Περίπτερο της Γενικής Γραμματείας ΕΣΠΑ, είχε συζήτηση με την Προϊσταμένη Ε.Υ. “Interreg 2021-2027”, κ. Νεζερίτη και την κ. Καραγιάννη, Προϊσταμένη της Μονάδας Προγραμματισμού και Αξιολόγησης Διακρατικών Προγραμμάτων.

Άλλα περίπτερα που επισκέφθηκε ήταν αυτό της ΚΕΔΕ, του υπουργείο Εσωτερικών και του υπουργείο Παιδείας, όπου είχε συνάντηση με την Πρύτανη του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων κ. Άννα Μπατιστάτου.
Μαζί του στην αποστολή οι αντιδήμαρχοι, Τουρισμού, Μαίρη Λυγούρα, Καθημερινότητας του Πολίτη, Μιχάλης Κοτσαρίνης, Καθαριότητας, Λάμπρος Καρατζάς, Οικονομικών, Χαρά Σφαλτού, Κοινωνικής Μέριμνας, Αγγέλα Τσώλα καθώς και ο πρόεδρος της ΔΕΥΑΑ Γιώργος Καραγιώργος.