ΔΥΝΑΤΟ ΠΑΡΩΝ Ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΡΤΑΣ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ

EPIRUSCHALLENGEKICKBOXING ΣΤΑ ΙΩΑΝΝΙΝΑ
Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το διασυλλογικό πρωτάθλημα KICKBOXING στα Ιωάννινα στις 9-04-2023 υπό την αιγίδα τις Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Kickboxing (ΠΟΚ) και τον διοργανωτή κ. Μάκη Στάθη.
Ο ΑΣ ΘΗΣΕΑΣ ΑΡΤΑΣ (PANOSTEAM) έδωσε βροντερό παρών στους αγώνες KICKBOXING και συμμετείχε με 18 αθλητές.
Η συμμετοχή των αθλητών ξεπέρασε τους 600 αθλητές από όλη την Ελλάδα.
Οι αθλητές του συλλόγου μας για μία ακόμη φορά έδειξαν με τις εμφανίσεις τους το βάθος που έχει ο σύλλογος, εκτός απτούς πρωταθλητές στα παιδικά τμήματα, αλλά και την σωστή δουλειά που γίνετε στον σύλλογο.
Για μια ακόμη φορά η ομάδα ξεχώρισε με το επίπεδο των μικρών αθλητών.
Το Δ.Σ συγχαίρει τους αθλητές και τους προπονητές Απόστολο Πάνο Μίλτο Πάνο και Νίκο Πάνο για τις επιτυχίες τους.
(Τα γραφεία του Συλλόγου βρίσκονται στην οδό Γώγου Μπακόλα 67 Άρτα)

Μονάδα ανακύκλωσης μόλυνε τον υδροφόρο ορίζοντα
Συνελήφθη στις 12-04-2023 το μεσημέρι σε περιοχή της Ηπείρου από αστυνομικούς της αρμόδιας αστυνομικής υπηρεσίας ημεδαπός, που κατηγορείται για παραβάσεις της περιβαλλοντικής νομοθεσίας.
Ειδικότερα, ύστερα από έλεγχο που πραγματοποιήθηκε, με τη συνδρομή και αρμόδιου υπαλλήλου της Περιφέρειας Ηπείρου, σε επιχείρηση ανακύκλωσης και εμπορίας μετάλλων, την οποία λειτουργούσε ως προσωρινά υπεύθυνος ο κατηγορούμενος, διαπιστώθηκε μόλυνση του περιβάλλοντος και του υδροφόρου ορίζοντα από τη λειτουργία της επιχείρησης.
Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στην αρμόδια εισαγγελική αρχή.

6ος Ioannina Half-marathon
Κοινωνικό Πρόσωπο έχει ο 6ος Ioannina Half-marathon όπου το παρών θα δώσει η ομάδα «Τρέξε Μαζί Μου» (https://trexe.gr), του ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΔΡΟΜΕΩΝ ΙΩΑΝΝΙΝΩΝ που θα πάρει μέρος με αμαξίδια, προσφέροντας σε ανθρώπους με αναπηρία μία εμπειρία που εξυψώνει και υποστηρίζει την συμπερίληψη.
O Ημιμαραθώνιος Ιωαννίνων θα πραγματοποιηθεί στις 14 Μαΐου 2023.

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΠΑΡΑΤΑΞΗ «Κοινό των Ηπειρωτών»
Θεματική εκδήλωση για σιδηροδρομική σύνδεση και εξορύξεις στην Ήπειρο
Η περιφερειακή παράταξη «Κοινό των Ηπειρωτών» πραγματοποιεί θεματική εκδήλωση για τα δυο κορυφαία θέματα που έχουν αναδειχθεί στο δημόσιο διάλογο, αυτό της σιδηροδρομικής σύνδεσης και τις εξορύξεις στην Ήπειρο, με τίτλο «Η Ήπειρος θέλει τρένο και όχι εξορύξεις».
Η εκδήλωση προγραμματίστηκε να γίνει την Τετάρτη του Πάσχα 19 Απριλίου, στις 5:30 μμ., στο Συνεδριακό κέντρο της Περιφέρειας Ηπείρου (Στοά Σάρκα, 2ος όροφος), στα Γιάννενα.