Εγκαίνια νέων γραφείων του ΠΑΣΟΚ Άρτας

Με ομιλητή τον Γραμματέα του Κινήματος Ανδρέα Σπυρόπουλο

Αρκετός ο κόσμος που συγκεντρώθηκε στη πλατεία Κιλκίς

Στον επαναπατρισμό των ψηφοφόρων της περιφέρειας στοχεύει το ΠΑΣΟΚ προκειμένου να επιτύχει τον βασικό στόχο των εκλογών, όποτε αυτές γίνουν που πλέον είναι όχι μόνο η κατάληψη της τρίτης θέσης, αλλά και με διψήφιο ποσοστό.
Στα πλαίσια αυτά, την Πέμπτη 21 Ιουλίου και ώρα 20:00 μ.μ. πραγματοποιήθηκαν τα εγκαίνια των νέων Γραφείων του ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής Άρτας στην πλατεία Κιλκίς ενώ ακολούθησε πολιτική ομιλία του Γραμματέα του Κινήματος Ανδρέα Σπυρόπουλου, που την παρακολούθησε αρκετός κόσμος, για τα δεδομένα της εποχής.
Στο κάλεσμα της Ν.Ε. ΠΑΣΟΚ Άρτας ανταποκρίθηκαν παλιά και νέα στελέχη, δημοτικοί σύμβουλοι αλλά και όλοι όσοι δήλωσαν ενδιαφέρον να είναι υποψήφιοι βουλευτές στις επόμενες εκλογές.

Ήταν εκεί, εκτός από τον βουλευτή Άρτας Χρήστο Γκόκα, η Κατερίνα Ρίζου, η Χριστίνα Μαρέτη, ο Χρήστος Μέγας, ο Γιάννης Παπαλέξης, ο Σωτήρης Χρηστούλης, ο Σωτήρης Νάκας, ο Άλκης Παπαχριστάκης.
Στην ομιλία του ο Γραμματέας του Κινήματος Ανδρέας Σπυρόπουλος, αναφέρθηκε στην επικαιρότητα των ημερών, κάνοντας λόγο για τους απλούς πολίτες, που ζούν στην καθημερινότητά τους τις τεράστιες αυξήσεις στα προϊόντα και τους λογαριασμούς στη ΔΕΗ, μίλησε για τα προβλήματα των μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων, ενώ τόνισε πως το κλίμα της ακρίβειας και η τεράστια αύξηση στους λογαριασμούς δεν αντιμετωπίζονται με ημίμετρα, καθώς όπως είπε με τα μέτρα που έχει εξαγγείλει η κυβέρνηση μειώνεται πάρα πολύ λίγο το τεράστιο βάρος που έχουν στις πλάτες τους πολίτες και επαγγελματίες.