Εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Συνδυασμού του Γιώργου Ζυγούρη

Την ερχόμενη Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου και ώρα 20:00 θα πραγματοποιηθούν τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Συνδυασμού μας “Μαζί για τον Πολίτη” στην οδό Μπιζανίου 211 στη Φιλιππιάδα.
Στην εκδήλωση θα γίνει παρουσίαση των υποψηφίων του Συνδυασμού μας από τον επικεφαλής και υποψήφιο Δήμαρχο Ζηρού Γιώργο Ζυγούρη.

Ευχαριστήριο από το Δ.Σ. του Συλλόγου Μελισσουργιωτών Άρτας «O ΑΪ ΜΑΡΚΟΣ»
Το Δ.Σ. του Πολιτιστικού Συλλόγου Μελισσουργιωτών Άρτας «O ΑΪ ΜΑΡΚΟΣ» ευχαριστεί όλον τον κόσμο που μας στήριξε στις καλοκαιρινές μας εκδηλώσεις και στάθηκε για άλλη μια φορά αρωγός του Συλλόγου μας.
Επίσης ευχαριστούμε:
• όλους τους επαγγελματίες που συνεργάστηκαν μαζί μας για την στήριξη και την ουσιαστική βοήθειά τους
• όλους τους χορηγούς μας
• τον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΣΠΑΡΤΑΚΟΣ» από την Αλεξανδρούπολη και τον Πολιτιστικό Σύλλογο «ΜΕΡΑΚΛΗΔΕΣ» από την Άρτα για τη συμμετοχή τους στη χορευτική συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στις 14\8\23
• Τους χορευτές και το χοροδιδάσκαλο του χορευτικού τμήμα του Συλλόγου μας
• το λογιστικό γραφείο Στάμος
• το τυροκομείο «Κοντοχρήστος»
• τα ξενοδοχεία της περιοχής μας ( Ορίζοντες Τζουμέρκων, Αγκάθι , Κοφερίτα , Anavasi, bal de neige)
• Tα ΜΜΕ της περιοχής μας για τη διαφήμιση των εκδηλώσεων μας.
• τον Δήμο Κεντρικών Τζουμέρκων, την Περιφερειακή Ενότητα Άρτας και τον Δήμο Αρταίων

ΗΠΕΙΡΟΣ ΟΛΟΝ – «Τόπος να ζεις»
Εκδήλωση στην Ελεούσα Ιωαννίνων
Την Τετάρτη 6/9/2023 στις 20:00 θα πραγματοποιηθεί η πρώτη πολιτική εκδήλωση της Περιφερειακής Παράταξης Ήπειρος ΟΛΟΝ – «Τόπος να ζεις». Η εκδήλωση θα λάβει χώρα στο Κέντρο Καρβούνης στην Ελεούσα Ιωαννίνων.
Κεντρικοί ομιλητές της εκδήλωσης θα είναι ο Βουλευτής Επικρατείας του ΠAΣOK – KINHMA AΛΛAΓHΣ Δημήτρης Μάντζος και ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Ηπείρου, Στέφανος Ζούμπας.

Έναρξη λειτουργίας τμημάτων ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΠΑΤΡΩΝ
Ο Πανηπειρωτικός Σύλλογος Πατρών ανακοινώνει την έναρξη λειτουργίας των τμημάτων του για τη νέα σεζόν. Στον χώρο πολιτιστικών δράσεων “To Σπίτι του Ηπειρώτη” λειτουργούν χορευτικά τμήματα για όλες τις ηλικίες και τα επίπεδα, φωτογραφική ομάδα, εικαστικό τμήμα για παιδιά και εφήβους, ηπειρώτικο πολυφωνικό σχήμα καθώς και χορωδιακό σύνολο “τα τραγούδια της παρέας”. Οι εγγραφές έχουν ξεκινήσει από τη Δευτέρα, 4 Σεπτεμβρίου και θα διαρκέσουν μέχρι και τα μέσα Οκτωβρίου 2023. Πληροφορίες καθημερινά στα γραφεία του Συλλόγου “Το Σπίτι του Ηπειρώτη” (Μουρούζη 14-16 / 1ος όροφος) από 7 έως 9 μ.μ., καθώς και στα τηλέφωνα 6977965689 και 6947507235. Έναρξη λειτουργίας χορευτικών τμημάτων Κυριακή, 17/9/2023 παιδικού: ώρα 6 μ.μ. – εφηβικού: ώρα 7 μ.μ. – Ενηλίκων: ώρα 8 μ.μ. / Εικαστικού τμήματος την Τετάρτη, 20/9/23, ώρα 6:15 μ.μ. / Φωτογραφικού τμήματος την Τετάρτη, 20/9/2023 ώρα 8 μ.μ. / Του χορωδιακού συνόλου “Τα τραγούδια της παρέας” την Δευτέρα, 2/10/2023, ώρα 7 μ.μ. και του Ηπειρώτικου πολυφωνικού σχήματος την Τετάρτη 4-10-2023 ώρα 7:30 μ.μ.. Καλώς να ανταμωθούμε!

23ο ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ – ΗΠΕΙΡΩΤΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ
Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΗΠΕΙΡΩΤΩΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ ΤΟ 23ο ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου και ώρα 21:30 !!!
Με απεριόριστη χαρά & συγκίνηση το Δ.Σ σας καλεί στο 23ο ΗΠΕΙΡΩΤΙΚΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ του Συλλόγου μας !
4 χρόνια ήταν πολλά χωρίς το μεγαλύτερο & ιστορικότερο Πανηγύρι των Αθηνών, στην Καρδιά της πόλης…
Με ένα από τα καλύτερα σχήματα που μπορεί να δημιουργηθεί:
• Πέτρο – Λούκας ΧΑΛΚΙΑΣ
• Αντώνης ΚΥΡΙΤΣΗΣ
• Γιάννης ΚΑΨΑΛΗΣ
• Μάκης ΤΣΙΚΟΣ
• Κώστας ΑΝΤΩΝΙΟΥ
• Γιώργος ΚΑΡΑΧΡΗΣΤΟΣ
Με το καλό να ανταμώσουμε !

Δήμος Ιωαννιτών
Ανάδοχος για το δίκτυο ποδηλατοδρόμων
«Πράσινο φως» πήραν από την Οικονομική Επιτροπή δύο ακόμη έργα του Δήμου Ιωαννιτών.
Κατά τη σημερινή της συνεδρίαση προχώρησε στην κατακύρωση του διαγωνισμού για την δημιουργία δικτύου ποδηλατοδρόμων και ενέκρινε την δημοπράτηση για την συντήρηση και την επισκευή δημοτικών κτιρίων.
Ο Πρόεδρος της Οικονομικής Επιτροπής και Αντιδήμαρχος έργων Γιώργος Αρλέτος σε δήλωσή του τόνισε ότι η Δημοτική Αρχή ολοκληρώνει το πρόγραμμα που είχε καταρτιστεί και προωθεί όλα τα έργα σε όλη την έκταση του Δήμου. «Η προεκλογική περίοδος έχει ξεκινήσει όμως ο Δήμος και οι υπηρεσίες του εξακολουθούν να δουλεύουν με στόχο όλοι να είμαστε χρήσιμοι για τους πολίτες» υπογράμμισε.