Εγκαίνια των δύο ανακατασκευασμένων γηπέδων στο Βουργαρέλι

Τη Δευτέρα 23/09/2024 έγιναν τα εγκαίνια των δύο ανακατασκευασμένων γηπέδων (εσωτερικού & εξωτερικού χώρου) μπάσκετ και βόλεϊ στο Γυμνάσιο – Λύκειο Βουργαρελίου.

Τον αγιασμό τέλεσε ο εφημέριος Κίμων Ψωράκης και παρευρέθηκαν ο Δήμαρχος Κεντρικών Τζουμέρκων Χρήστος Χασιάκος, Δημοτικοί Σύμβουλοι, μέλη της οργάνωσης «Πάνος & Χρυσηίδα Βοήθεια Στα Παιδιά», οι μαθητές και οι καθηγητές του Γυμνασίου – Λυκείου Βουργαρελίου και του Δημοτικού Σχολείου Βουργαρελίου.

Η οργάνωση «Πάνος & Χρυσηίδα Βοήθεια Στα Παιδιά» χρηματοδότησε την ακρυλική βαφή του εξωτερικού γηπέδου μπάσκετ και βόλεϊ, στον αύλειο χώρο του Γυμνασίου – Λυκείου καθώς και το ειδικό δάπεδο του κλειστού Γυμναστηρίου , την τοποθέτηση των δύο φιλέ βόλεϊ και των δύο μπασκετών στο κλειστό Γυμναστήριο.

Η οργάνωση προσφέρει βοήθεια και συμπαράσταση σε σχολεία και σε άλλες οργανώσεις προστασίας παιδιών, και συμβάλει στην αγορά εξοπλισμού και εκπαιδευτικού υλικού για παιδιά και νέους με ειδικές ανάγκες. Στηρίζεται αποκλειστικά από συνδρομές, ατομικές δωρεές «χαράς» ή «λύπης» και από εκδηλώσεις που οργανώνει, χωρίς καμία κρατική επιχορήγηση.