Εθελοντική αιμοδοσία της ΔΕΕΠ Ν.Δ. Άρτας

Η Διοικούσα Επιτροπή της Ν.Δ. Εκλογικής Περιφέρειας Ν. Άρτας, στο πλαίσιο των δράσεων κοινωνικής προσφοράς και αλληλεγγύης, πραγματοποίησε εθελοντική αιμοδοσία, στην αίθουσα του Πνευματικού Κέντρου του Αγίου Δημητρίου.
«Ευχαριστούμε όλα τα μέλη και τους φίλους της ΔΕΕΠ Άρτας, που ανταποκρίθηκαν για άλλη μια φορά στο κάλεσμά μας, ενισχύοντας την Τράπεζα αίματος της παράταξής μας για κάθε συνάνθρωπό μας που έχει ανάγκη» σημειώνεται σε ανακοίνωση που υπογράφει ο πρόεδρος ΔΕΕΠ ΑΡΤΑΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΣΠΥΡΟΥ.

Ίδρυση του Ελληνικού Ινστιτούτου Παγκρέατος 
Ανακοινώνεται η ίδρυση του Ελληνικού Ινστιτούτου Παγκρέατος (Hellenic Pancreas Institute), ενός φορέα που φιλοδοξεί να αποτελέσει τον επιστημονικό θεσμό αναφοράς για το πάγκρεας όχι μόνο σε εγχώριο, αλλά και σε διεθνές επίπεδο, αποτελώντας «σημείο» συνάντησης και γόνιμου διαλόγου με επιστήμονες, ερευνητές και ακαδημαϊκούς από τη διεθνή κοινότητα. Το επιστημονικό αυτό εγχείρημα φέρει την υπογραφή τριών καταξιωμένων ιατρών με σημαντική επιστημονική δράση σε Ελλάδα και εξωτερικό.
Ιδρυτής του Ελληνικού Ινστιτούτου Παγκρέατος είναι ο Επίκουρος Καθηγητής Χειρουργικής, Mayo Clinic και Διευθυντής Α’ Χειρουργικής Κλινικής Νοσοκομείου, Μητέρα-Υγεία, κ. Γρηγόρης Τσιώτος, ενώ την ομάδα των ιδρυτικών μελών συμπληρώνουν ο Χειρουργός Ενδοκρινών Αδένων, Επ. Καθηγητής Χειρουργικής Ιατρικής Σχολής ΕΚΠΑ, κ. Γιώργος Σακοράφας και η κ. Χαριτίνη Σάλλα, Κυτταρολόγος.

To Δ.Σ. του ΓΑΣ ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΑΡΤΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ
τα μέλη του στη Γενική Συνέλευση, που θα γίνει την ΤΕΤΑΡΤΗ 15 ΙΟΥΝΙΟΥ 2022
και ώρα 19.30 στα Γραφεία του Συλλόγου ( Ορλάνδου και Τζουμέρκων).
«ΘΕΜΑΤΑ της Γενικής Συνέλευσης:
1. Εκλογή Προέδρου και Γραμματέα της Γενικής Συνέλευσης
2. Διοικητικός Απολογισμός – Έγκριση
3. Ορισμός ημερομηνίας διεξαγωγής εκλογών- εκλογή Εφορευτικής Επιτροπής- υποβολή υποψηφιοτήτων για Δ.Σ και Εξελεγκτική Επιτροπή
4. Τροποποίηση- Εναρμόνιση καταστατικού με βάση την ισχύουσα αθλητική νομοθεσία (Ν 4726/2020)