Ειδική συνεδρίαση λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής του Δήμου ΑΡΤΑΙΩΝ

Ποια είναι τα θέματα της ημερήσιας διάταξης

Στην 1η Ειδική Συνεδρίαση Λογοδοσίας της Δημοτικής Αρχής η οποία θα πραγματοποιηθεί στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου, την 26η Φεβρουαρίου 2024 ημέρα Δευτέρα και ώρα 18:30, καλούνται οι δημοτικοί σύμβουλοι του Δήμου Αρταίων.
Πρόκειται για τις ειδικές συνεδριάσεις που καθιερώθηκαν με το νέο νόμο και το Δημοτικό Συμβούλιο Αρταίων, θα συγκληθεί με μοναδικό θέμα συζήτησης: Λογοδοσία της Δημοτικής Αρχής για το δίμηνο Ιανουαρίου-Φεβρουαρίου 2024

Στην πρόσκληση που υπογράφει ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ του ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΠΑΤΗΛΑΣ, σημειώνεται πως τα θέματα που εισάγονται προς συζήτηση είναι:

*****Θέματα που κατατέθηκαν εγγράφως από τους Δημοτικούς Συμβούλους προερχόμενοι από την παράταξη του Δημάρχου (μέχρι 3) είναι :
ΘΕΜΑ 1ο : Τουριστική ανάπτυξη της πόλης της Άρτας
ΘΕΜΑ 2Ο : Πρόσληψη προσωπικού στο ΚΑΠΗ
ΘΕΜΑ 3ο: Σχετικά με το Πρόγραμμα Βοήθεια στο Σπίτι
*****Θέματα που κατατέθηκαν εγγράφως από τους Δημοτικούς Συμβούλους προερχόμενοι από τις λοιπές παρατάξεις (μέχρι 7) είναι:
ΘΕΜΑ 1ο : Αξιοποίηση του ΞΕΝΙΑ
ΘΕΜΑ 2Ο : Ενέργειες που έχουν γίνει , μετά την λήψη της αριθμ. 47/2024 ομόφωνης Απόφασης του Δημοτικού Συμβουλίου για την στήριξη των αιτημάτων των αγροτών.
ΘΕΜΑ 3ο: Ενημέρωση σχετικά με την εκτέλεση του έργου «Βελτίωση προσβασιμότητας σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις Δήμου Αρταίων».
ΘΕΜΑ 4ο :Τοποθέτηση γραμματοθυρίδων στις Τοπικές Κοινότητες
ΘΕΜΑ 5ο: Ενημέρωση σχετικά με τα έργα «Κατασκευή κυκλικού κόμβου στη Φιλοθέη Άρτας» και «Κυκλοφοριακές παρεμβάσεις στο εντός οικισμού τμήμα της Επαρχιακής Οδού Άρτας – Κωστακιών»
ΘΕΜΑ 6ο : OPEN MALL
ΘΕΜΑ7ο : ΣΧΟΛΕΙΑ ΔΗΜΟΥ
ΘΕΜΑ 8ο : Σχετικά με τη λειτουργία των ΚΑΠΗ
***** Θέματα που κατατέθηκαν εγγράφως από τους Προέδρους Δημοτικών Κοινοτήτων (μέχρι 2):
ΘΕΜΑ 1ο : Μελέτη ύδρευσης της Τ.Κ. Γραμμενίτσας
ΘΕΜΑ 2ο : Εγκιβωτισμός της διώρυγας Δ5
ΘΕΜΑ 3ο : Καταμερισμός ΣΑΤΑ