Εκδήλωση από την Ένωση Φίλων και Πασχόντων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Β.Δ. Ελλάδας

Την Τετάρτη 29 Ιουλίου 2020 στα Ιωάννινα, στο Ξενοδοχείο «The Lake» στις 7:00 το απόγευμα, η Ένωση Φίλων και Πασχόντων με Σκλήρυνση Κατά Πλάκας Β.Δ. Ελλάδας, διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία σε εξωτερικό χώρο, τηρουμένων των δεδομένων ασφαλείας, Επιστημονική Εκδήλωση με θέμα «Σ.Κ.Π. – Νέες Θεραπείες και Κορονοϊός».

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν, εκπρόσωποι της Μητρόπολης Ιωαννίνων ο Αρχιμανδρίτης Πατήρ Ιωήλ, του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων ο Κοσμήτωρ της Σχολής Επιστημών Υγείας κος Γεωργίου Ιωάννης, της Περιφέρειας Ηπείρου η Αντιπεριφερειάρχης κα Νάκου Αγνή και η Εντεταλμένη Περιφερειακή Σύμβουλος κα Μητροκώστα Γιούλα, του Δήμου Ιωαννιτών ο Δημοτικός Σύμβουλος και Πρόεδρος της ΑΜΚΕ «ΜΕΡΙΜΝΑ» κος Τσίμαρης Ιωάννης, η Δημοτική Σύμβουλος κα Μαρκούλα Σοφία και η Διευθύντρια των Κοινωνικών Υπηρεσιών του Δήμου Ιωαννιτών και Γ. Διευθύντρια της ΑΜΚΕ «ΜΕΡΙΜΝΑ» κα Ζηκίδου – Ντάση Καλλιρρόη, δηλώνοντας ότι στηρίζουν τις προσπάθειες της Ένωσης με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η κα Σοφία Μαρκούλα, Επιμελήτρια της Νευρολογικής Κλινικής του Π.Γ.Ν.Ι., Διδάκτωρ Ιατρικής Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, παρουσίασε στην ομιλία της τις Νεώτερες Εξελίξεις στην Πολλαπλή Σκλήρυνση.
Ο κος Ιωάννης Τσίμαρης, Επιμελητής Ουρολογικής Κλινικής Γ.Ν.Ι. «Γ. Χατζηκώστα», μίλησε για τις Διαταραχές της Ούρησης στην Π.Σ..
Τέλος, η Dr. Βασιλική Κωσταδήμα, Διευθύντρια Νευρολογίας Ε.Σ.Υ., Νευρολογική Κλινική Π.Γ.Ν.Ι., ανέπτυξε το επίκαιρο θέμα της Πολλαπλής Σκλήρυνσης σε σχέση με τον Κορονοϊό (Covid-19).

«Ευχαριστούμε θερμά όλους όσους παρευρέθηκαν στηρίζοντας έτσι τις προσπάθειες της Ένωσης και ιδιαίτερα τους γιατρούς μας για τη συνεχή τους υποστήριξη προς όλους» σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση που υπογράφουν Πρόεδρος Ναπολέων Μπίστας
και η Γραμματέας Αικατερίνη Ζαρπαλά.