Εκδήλωση για την εθνική επέτειο της 25ης Μαρτίου

Σύλλογος «ΦΙΛΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΑΡΤΑΣ»

O σύλλογος «ΦΙΛΟΙ ΑΡΧΑΙΟΛΟΓΙΚΟΥ ΜΟΥΣΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΝΗΜΕΙΩΝ ΑΡΤΑΣ» στο πλαίσιο των εορτασμών της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου, διοργανώνει εκδήλωση την Τετάρτη 23 Μαρτίου 2022 και ώρα 6.00 μ.μ., στην αίθουσα πολλαπλών χρήσεων στο Αρχαιολογικό Μουσείο Άρτας.
Όπως ενημερώνει ο Σύλλογος με ανακοίνωση που υπογράφουν για το Διοικητικό Συμβούλιο η Πρόεδρος Κωνσταντίνα Νικολάου και η Γενική Γραμματέας Αικατερίνη Σχισμένου, καλεσμένος και κεντρικός ομιλητής είναι ο κ. Άγγελος Συρίγος, ο οποίος θα μιλήσει με θέμα: «Το 1821 και η εθνική μας αυτοσυνειδησία». Ο κ. Συρίγος είναι Υφυπουργός Παιδείας και Θρησκευμάτων, Αναπληρωτής Καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής στο Τμήμα Διεθνών, Ευρωπαϊκών και Περιφερειακών Σπουδών του Παντείου Πανεπιστημίου.

Την εκδήλωση θα πλαισιώσει με πρόγραμμα κλασικής μουσικής, το μουσικό σύνολο φοιτητών της τάξης Βιολοντσέλου τoυΔρ Δημήτρη Γκουντίμοβ, του Τμήματος Μουσικών Σπουδών του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων.
Θα τηρηθούν όλα τα μέτρα σύμφωνα με τις ισχύουσες διατάξεις, που αφορούν την αποτροπή μετάδοσης του COVID-19. Η είσοδος στο Μουσείο επιτρέπεται με επίδειξη πιστοποιητικού εμβολιασμού ή νόσησης τελευταίου τριμήνου. Η χρήση μάσκας είναι υποχρεωτική.