Εκδήλωση την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 για τις Ευρωεκλογές

Συμμετέχουν Νίκος Ανδρουλάκης, Γιώργος Κύρτσος, Σπύρος Δανέλλης

Το Κέντρο Ευρωπαϊκής Πληροφόρησης EUROPE DIRECT Ηπείρου,(www.edic.gr) και το Γραφείο του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα, εν όψει των επερχόμενων Ευρωπαϊκών εκλογών της 26ης Μαΐου 2019, οργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση με Θέμα : “ΨΗΦΙΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΚΑΛΥTΕΡΟ ΜΕΛΛΟΝ – Στόχοι και πολιτικές προτεραιότητες για τα επόμενα έτη”.

H εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Απριλίου 2019 στην αίθουσα εκδηλώσεων του Επιμελητηρίου Άρτας, Κ. Αιτωλού & Ν. Πριοβόλου και ώρα 18:30 – 21:30.

Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν :
-Ο Ευρωβουλευτής, κος Νίκος ΑΝΔΡΟΥΛΑΚΗΣ της Ομάδας της Προοδευτικής Συμμαχίας των Σοσιαλιστών και Δημοκρατών, εκλεγμένος με το Πανελλήνιο Σοσιαλιστικό Κίνημα – Ελιά
-Ο Ευρωβουλευτής, κος Γεώργιος ΚΥΡΤΣΟΣ της Κoιvoβoυλευτικής Ομάδας του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος (Χριστιανοδημοκράτες) εκλεγμένος με Νέα Δημοκρατία
-Ο κος Σπύρος Δανέλλης, ανεξάρτητος βουλευτής Ηρακλείου στο Ελληνικό Κοινοβούλιο και πρώην Ευρωβουλευτής, εκλεγμένος την περίοδο 2009 – 2014.
-Ο κος Νίκος Μπούνας : πολιτικός επιστήμονας και διεθνολόγος, ειδικός επί Ευρωπαϊκών θεμάτων

-Ο κος Κούντουρος Χάρης : Αναπληρωτής Επικεφαλής του γραφείου του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου στην Ελλάδα
“Πρέπει να αλλάξουμε την Ευρώπη και να την κάνουμε ποιό αποτελεσματική απαντώντας στις ανησυχίες των πολιτών και αξιοποιώντας όσα έχουμε ήδη επιτύχει”
Antonio TAJANI πρόεδρος Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου
https://www.aftitiforapsifizw.eu, www.evropaikes-ekloges.eu

Πρόγραμμα
18.30 Προσέλευση
18.45 Χαιρετισμοί
19.00 Έναρξη τοποθετήσεων
20.30 Ερωτήσεις – Απαντήσεις
21.30 Λήξη
Συντονισμός εκδήλωσης: Κούντουρος Χάρης