Εκλογές στην Πανελλήνια Ένωση Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας

Στην Κατερίνη χτυπά η καρδιά των προπονητών ποδοσφαίρου Ελλάδας όπου την Δευτέρα 27/5/24 γίνονταν η Γενική Συνέλευση των συνδέσμων προπονητών για τον απολογισμό της δράσης, διοικητικό και οικονομικό απολογισμό και προϋπολογισμό, ενώ την Τρίτη 28/5/24 θα διεξαχθούν οι εκλογές τής Πανελλήνιας Ένωσης Προπονητών Ποδοσφαίρου Ελλάδας για την ανάδειξη του νέου διοικητικού συμβουλίου στον ίδιο χώρο.

Τον σύνδεσμο προπονητών ποδοσφαίρου Ν Άρτας θα εκπροσωπήσει ο Πρόεδρος Λαυδαριας Ανδρέας με προτάσεις που αφορούν την καλύτερη δυνατή λειτουργία της Ένωσης και των συνδέσμων όπως:
-Εργασιακά δικαιώματα των προπονητών .
-Συνεργασία με την ΕΠΟ και με τις τοπικές ενώσεις .
-Συνεργασία των συνδέσμων με τους δήμους ανά την Ελλάδα για την δημιουργία και συντήρηση αθλητικών χώρων που χρειάζονται για την ανάπτυξη του ποδοσφαίρου.
-Να τεθεί υπ όψιν της ΕΠΟ εκ μέρους της Ένωσης η δημιουργία σχολών πού να αφορά την εκπαιδευτική διαδικασία των συναδέλφων προπονητών προκειμένου να προγραμματιστούν σχολές για αναβάθμιση των πτυχίων.
-Κάθε σύνδεσμος σε συνεννόηση με την ένωση να οργανώσουν ημερίδες , σεμινάρια και επιμορφωτικές δράσεις ούτως ώστε όλοι οι συνάδελφοι κατά τόπους να έχουν την δυνατότητα επιμόρφωσης.